Prisvärda och spännande erbjudanden på Gripsholms Värdshus

På Gripsholms Värdshus invid Mälaren och Gripsholms Slott vill vi ge våra gäster en kunglig upplevelse. Därför skapar vi hela tiden nya erbjudanden kopplade till våra weekendupplevelser, restauranger och småstadens besöksmål. Passa på att njuta av sommarens alla aktiviteter i Mariefred och koppla sedan hos oss på Sveriges äldsta värdshus. Aktuella erbjudanden för ditt företag eller er organisation finner ni under konferenserbjudanden.

 

Boka en härlig choklad-weekend v. 44 på Gripsholms Värdshus i Mariefred – ett måste för alla chokladälskare!

Höstmys doppat i choklad

Härlig Brunch

Söndagar kl. 12.00–15.00

Varmt välkomna till Gripsholms Värdshus för en härlig brunch fylld med svenska smaker. 350 kr per vuxen. 15kr per år för barn upp till 12 år.

Sköna söndag

Afternoon Tea

Lördagar 14.00-16.00

Varmt välkommen till Gripsholms Värdshus Afternoon Tea och njut av tårtor, kakor och andra goda bakverk. Boka gärna bord på 0159-347 50 eller info@gripsholms-vardshus.se

Ses på lördag

Pax-paket med chokladspecial v.44

Vecka 44

Boka en spännande upplevelse i Mariefred! Vårt PAX-paket är ett riktigt familjeäventyr, följ bröderna Alrik och Viggo i kampen mot mörka krafter i ljudvandringen baserad på bokserien PAX.

Kom och njut

Chocolate Week

Vecka 44, mån-fre

Boka en härlig choklad-weekend mitt i veckan. Ett måste för alla chokladälskare! Vistelsen inkluderar bl.a en 2-rätters middag präglad av choklad.

Kom och njut

Julbordspremiär 23 november

Klassiskt julbord

En stark tradition och anrika recept lägger grunden för våra julbord. Vi dukar upp ett klassiskt julbord med en mängd inlagda sillar, lax, Jansson, skinka, köttbullar och allt annat som hör julen till. Välkommen!

till bords

Familjejulbord

9/12 och 6/12

Vi dukar upp ett familjejulbord, med allt gott som hör julen till. Låt fantasin flöda i värdshusets tomteverkstad med pyssel och gå på mysig filmvisning. Dessutom kommer Tomten på besök för att ta emot barnens önskelistor!

fira med familjen

Julweekend på värdshuset

Jul, jul, strålande jul!

Fira en lugn och avslappnande jul på värdshuset. Njut av julbord fyllda med julens delikatesser, glögg, eftermiddagsfika och besök Gripsholms Slott för visning och lunch. Välkomna till Gripsholms Värdshus för ert bästa och mesta julfirande på länge.

strålande jul

Julcatering

Julbord hemma

Till alla er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande vill vi rekommendera vår julbordscatering.

julbord hemma

Fira nyår på värdshuset

Gott nytt år!

Hjärtligt välkomna att fira in det nya året, mitt i småstadsidyllen, på Gripsholms Värdshus. I nyårspaketet ingår Afternoon Tea, champagne, 5-rätters supé, nyårsskål, dans till levande musik, vickning, övernattning i dubbelrum och frukostbuffé.

till festligheterna

2 för 1 på Gripsholms Värdshus

Januari – mars

Under januari–mars har vi ett svårslaget erbjudande på värdshuset! Boka något av våra paket Sörmlands-, Värdshus- eller Gripsholmspaketet för två personer i delat dubbelrum och betala bara för en. 

prisvärda paket
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor