Prisvärda och spännande erbjudanden på Gripsholms Värdshus

På Gripsholms Värdshus invid Mälaren och Gripsholms Slott vill vi ge våra gäster en kunglig upplevelse. Därför skapar vi hela tiden nya erbjudanden kopplade till våra weekendupplevelser, restauranger och småstadens besöksmål. Passa på att njuta av sommarens alla aktiviteter i Mariefred och koppla sedan hos oss på Sveriges äldsta värdshus. Aktuella erbjudanden för ditt företag eller er organisation finner ni under konferenserbjudanden.

Winemakers Dinnerpå värdshuset

Välkomna till värdshusets Winemakers Dinner 1 februari! En unik vinupplevelse där ni njuter ni av en 5-rätters avsmakningsmeny med fördrink och tillhörande exklusivt vinpaket. Boka er plats idag!

exklusiv vinupplevelse

Presentkort på en pärla

Ge bort den perfekta presenten

Låt någon du tycker om bli bortskämd på kungligt manér – ge bort ett presentkort på en givande upplevelse på Gripsholms Värdshus! För att göra presentkortet mer personligt kan du även välja att lägga till en egen bild.

Gör någon glad!

Afternoon Tea

Lördagar 14.00-16.00

Varmt välkommen till Gripsholms Värdshus Afternoon Tea och njut av kaffe, te, bakverk och andra matiga godsaker. Boka gärna bord på 0159-347 50 eller info@gripsholms-vardshus.se

Pris 265 kr per vuxen och 15 kr per år för barn upp till 12 år.

Ses på lördag

2 för 1 på Gripsholms Värdshus

Januari – mars

Under januari–mars har vi ett svårslaget erbjudande! Boka något av våra paket Sörmlands-, Värdshus- eller Gripsholmspaketet för två personer i delat dubbelrum och betala bara för en. Gäller för två personer i delat dubbelrum med ankomst måndag–torsdag, erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden.

prisvärda paket

Winemakers Dinner

1 februari

Välkomna till en unik vinupplevelse med Philippe Rivet från Maison Joseph Drouhin! Den här kvällen njuter ni av en 5-rätters avsmakningsmeny med fördrink och tillhörande exklusivt vinpaket. Boka er plats idag!

exklusiv vinupplevelse

Glad alla hjärtans dag!

14 februari

Ta med din kära till Gripsholms Värdshus för en alla hjärtans dag-middag. Välj mellan Skänken och Matsalen och njut av vår klassiska meny. Varför inte passa på att mysa extra mycket med din kära och inleda er afton med en förbokad flaska bubbel och lite färska bär? Kontakta oss för att boka bord och bubbel!

kontakta oss

Vårpremiär för värdshusets brunch!

3 mars

Snart är det äntligen vårpremiär för vår härliga söndagsbrunch! Den 3 mars dukar vi upp vår brunchbuffé med svenska smaker. Förutom buffén ingår det även en enklare varmrätt som blir serverad vid bordet. Boka bord och unna er lite söndagslyx!

Pris 365 kr per person och 15 kr per år för barn upp till 12 år.

sköna söndag
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor