Spa i Mariefred på Gripsholms Värdshus

Välkomna till Gripsholms Spa som ligger i mysiga lokaler i bottenvåningen på Gripsholms Värdshus i småstadsidyllen Mariefred. Gripsholms Värdshus ligger i Sörmland nära Södertälje, Eskilstuna, Västerås och Enköping.

Här blir du tryggt omhändertagen av erfarna terapeuter som har dig i fokus. Vi erbjuder flera typer av spabehandlingar, yogabehandlingar, och gruppbokningar. Vi kan även specialsy paket för alla typer av sällskap. Vi arbetar med Kerstin Florians miljöanpassade produktsortiment och vårt mål är att du ska gå härifrån fylld med ny energi och ett lugn i kropp och sinne.

Varför inte boka en romantisk weekend i Sörmland med övernattning i vårt mysigt inredda hotell för att sedan njuta av ett avkopplande besök på Gripsholms Spa?

Vid frågor kontakta Gripsholms Spa på gripsholmsspa@gmail.com.

Måndag–söndag 9.00–17.00 • Torsdag 9.00-20.30.
Boka behandling

Spabehandlingar på Gripsholms Värdshus

På värdshuset spa finns behandlingsrum och yogamassagerum där ni kan njuta av välgörande massage och andra lyxiga spabehandlingar. Gripsholms Spa har ett stort utbud av spabehandlingar, yogabehandlingar och injektionsbehandlingar vilket gör att det finns något för alla. Spa-avdelningen ligger på bottenvåningen av Gripsholms Värdshus. Här möts ni av mysiga lokaler med levande ljus och mjuk stämningsmusik.

Unna dig en spabehandling

Exklusiva spa- och behandlingsprodukter

På Gripsholms Spa arbetar vi med Kerstin Florians exklusiva spa- och behandlingsprodukter för vård av ansikte och kropp. Hos oss kan du även köpa de produkter vi använder i våra behandlingar och där bland säljer vi även spikmattor och Washologis produkter. Välkommen att kontakta oss för mer information om våra spa-erbjudanden i Sörmland.

Hotellweekend med spa-stämning

Vill ni koppla av över helgen rekommenderar vi att ni bokar en hotellweekend med spa-känsla där ni har gott om tid för att njuta av behandlingar och god mat från vårt välrenommerade kök. Hos oss övernattar ni sedan skönt i vårt mysigt inredda värdshus i vackra Sörmland. Kontakta oss med era önskemål, vi hjälper er gärna!

Weekendpaket
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor