Spa i Mariefred på Gripsholms Värdshus

Välkomna till Gripsholms Spa som ligger i mysiga lokaler i bottenvåningen på Gripsholms Värdshus i småstadsidyllen Mariefred. Här kan du njuta en renande ansiktskur, mjuk massage eller en välgörande helkroppsbehandling i historisk miljö.

Hos oss blir du väl omhändertagen av kompetenta händer och vårt mål är att du ska lämna oss fylld med härlig ny energi och ett lugn i kropp och sinne. Gripsholms SPA ägs och drivs av Maria Spens och Anna Swedin sedan 2019.

Varför inte boka en romantisk weekend i Sörmland med övernattning i vårt mysigt inredda hotell för att sedan njuta av ett avkopplande besök på Gripsholms Spa?

Vid frågor kontakta Gripsholms Spa på info@gripsholmsspa.com. Gripsholms Spa presentkort kan inte användas som betalning av spaupplevelser på Gripsholms Värdshus

Måndag–söndag 9.00–17.00 • Torsdag 9.00-20.30.
Till Gripsholms Spa

Härlig stund på Gripsholms Värdshus

Hos oss finns tid och plats för total avkoppling. Vi skapar pausen i vardagen som stärker ditt välmående och skänker dig lugn. Helhetstänket från SPA-traditionen tillsammans med gedigen yrkeserfarenhet av att möta människor är en stabil och självklar grund i vår verksamhet.
Vi ser SPA som ett fantastiskt komplement till yoga, klassisk massage och andra skönhetsbehandlingar.

 

Se alla våra behandlingar

Hotellweekend med spa-stämning

Vill ni koppla av över helgen rekommenderar vi att ni bokar en hotellweekend med spa-känsla där ni har gott om tid för att njuta av behandlingar och god mat från vårt välrenommerade kök. Hos oss övernattar ni sedan skönt i vårt mysigt inredda värdshus i vackra Sörmland. Kontakta oss med era önskemål, vi hjälper er gärna!

Weekendpaket
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor