Fira påsk på värdshuset

Varmt välkomna att fira påsken hos oss på Gripsholms Värdshus i pittoreska Mariefred. Vi erbjuder er härligt god mat och bra erbjudanden på upplevelser. Passa också på att ta en promenad i de vackra omgivningarna bland Mariefreds kullerstensgator och trähus i milda pastellfärger.

Kontakta oss

Välkommen till Gripsholms Värdshus påskbuffé

Varmt välkommen att boka Gripsholms Värdshus smakrika påskbuffé och njut av läckerheter som hör påsken till i gott sällskap. Ta sedan en mysig promenad i småstadsidyllen Mariefred och lyssna till fåglarnas vårsång.

Påskafton – 8 april
Sittningstider: kl. 12.00 & 15.00

Pris 595 ​kr per vuxen, barn upp till 12 år 35 kr per år

Boka värdshusets påskbuffé på 0159-347 50 och info@gripsholmsvardshus.se.

Boka en Påskweekend i Mariefred

Vi bjuder in er till en fantastisk påskweekend, med ankomst på påskafton. På dagen serverar vi en härlig påskbuffé och innan kvällens 2-rätters middag har ni tid till en härlig promenad längs vattnet. Sov gott och vakna upp till en härlig frukostbuffé.

Pris 4 650 kr för 2 personer i dubbelrum.

Boka påskweekend

Fira påsken redan på SKÄRTORSDAG OCH LÅNGFREDAG

För dig som vill fira påsken lite tidigare i år kan nu boka en skön weekend på skärtorsdagen, 6 april, eller långfredagen, 7 april. Med Gripsholmspaketet får ni en härlig start på påskhelgen med sött salt & bubbel för att sedan inta en 3-rätters middag och framförallt få en avslappnande vistelse. Boka gärna till påskbuffén på påskafton för en riktigt lyxig helg!

Boka nu
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor