Fira påsk på värdshuset

Varmt välkomna att fira påsken hos oss på Gripsholms Värdshus i pittoreska Mariefred. Vi erbjuder er härligt god mat och bra erbjudanden på upplevelser för hela familjen med extra bra priser mot slutet av helgen – passa på att boka en riktig långweekend – påsken i Mariefred är något ni inte vill missa!

Kommer ni tidigt under helgen har ni möjlighet att träffa påskkärringarna som är i Mariefred för att inleda påsken med oss den 17 april. I trädgården vid värdshuset kommer de dessutom att dela ut påskägg till alla utklädda barn. Ta en titt här för mer information!

Är ni sugna på att ta med familjen och lära er mer om Sveriges historia är det Gripsholms slott ni ska bege er till! Påsken på Gripsholms slott är barnens högtid, och i år tas vi med till Gustav III:s tid på Gripsholm under temat riddarlekar och spektakel. Läs mer om påsken på Gripsholm slott här!

Kontakta oss

Fira påsken redan på SKÄRTORSDAG OCH LÅNGFREDAG

För dig som vill fira påsken lite tidigare i år kan nu boka en skön weekend på skärtorsdagen, 17 april, eller långfredagen, 18 april. Med Gripsholmspaketet får ni en härlig start på påskhelgen med sött salt & bubbel för att sedan inta en 3-rätters middag och framförallt få en avslappnande vistelse. Boka gärna till påskbuffén på påskafton för en riktigt lyxig helg!

 

Skärtorsdagen

På skärtorsdagen kommer påskkärringarna till trädgården vid värdshuset för att dela ut påskägg till alla utklädda barn. Innan dess erbjuds ansiktsmålning och parad på Rådhustorget i Mariefred. Läs mer om evenemanget här!

Ett tips är att anlända tidigare på dagen för att hinna med en härlig måltid i Skänken, där vi erbjuder gratis hemmagjorda pannkakor till barnen i sällskap av ätande vuxen.

 

Långfredagen

På långfredagen dämpar vi belysningen och njuter av live musik/ trubadur.

I Skänken serveras kvällens tips, missa inte den här möjligheten till god mat och dryck och härligt umgänge!

Välkommen till en Påskweekend i Mariefred

Vi bjuder in er till en fantastisk påskweekend, med ankomst på påskafton. På dagen serverar vi en härlig påskbuffé och innan kvällens 2-rätters middag har ni tid till att utforska familjevänliga Mariefreds skatter. Sov sedan gott och vakna upp till en härlig frukostbuffé.

Pris 2 555 kr per gäst och natt i delat dubbelrum.

TIPS!

Förläng er weekend och stanna över påskdagen och annandag påsk också. Värdshusets bakficka Skänken håller öppet och erbjuder en smakrik à la carte mellan kl. 12–20.

Pris 1 000 kr per gäst och natt i delat dubbelrum, inkl. frukostbuffé.

Boka en påskbuffé på Gripsholms Värdshus

Varmt välkommen att boka Gripsholms Värdshus smakrika påskbuffé och njut av läckerheter som hör påsken till i gott sällskap. Ta sedan en mysig promenad i småstadsidyllen Mariefred och passa på att  uppleva vårat nya konstnärsstaket. Njut och lyssna på historien berättad av Herman Lindqvist & Jim Sjöberg.

Påskafton – 19 april
Sittningstider: kl. 12.00 & 15.00

Pris 645 ​kr per vuxen, barn upp till 12 år 35 kr per år

Boka värdshusets påskbuffé på 0159-347 50 och info@gripsholmsvardshus.se.

Sörmländsk påsktallrikför avhämtning

Luta er tillbaka och få påskens smaker serverade. I år erbjuder vi en Sörmländsk påsktallrik för avhämtning under långfredag, påskafton och påskdagen.

Meny

  • Sill med tillbehören gräslök & rödlök, gräddfil & potatis
  • Handskalade ägg med skagenröra & löjrom
  • Kallrökt regnbåge med fänkål & dill
  • Matjesilltårta
  • Lammstek med potatissallad och färska primörer
  • Surdegsfoccacia
  • Citronmaräng tartlett

Pris: 395 kr per person och 295 kr för barn upp till 12 år.
Sista beställningsdag den 15 april.

Boka Sörmländsk påsktallrik för avhämtning på 0159-347 50 och info@gripsholmsvardshus.se.

Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor