Bröllop och fest i Mariefred

På Gripsholms Värdshus i småstadsidyllen Mariefred hjälper vi er gärna att anordna er fest eller ert bröllop. I vacker herrgårdsmiljö inom en timmes bilfärd från Trosa, Södertälje, Järna, Nykvarn och Stockholm hittar ni romantiska festlokaler väl anpassade för vigsel och storslagna fester. För den som är intresserad av bröllop och vill gifta sig kyrkligt finns även vackra Mariefreds kyrka från 1624 på endast ett par minuters gångavstånd från värdshuset.

Vi har under åren hjälpt många sällskap med allt ifrån romantiska festlokaler, noga komponerade bröllops- eller festmenyer, catering, fotografering och hotellrum för en god natts sömn. Boka ert bröllop och er fest hos oss på Gripsholms Värdshus i Mariefred. Utifrån era önskemål gör vi er vistelse hos oss till en upplevelse att bära med er hela livet.

Planering inför festligheterna

Vi hjälper er gärna med råd och tips inför planeringen av ert bröllop eller er fest. Vi kan erbjuda allt från lokal och bröllopssal till catering,  festarrangemang och bröllopsmeny från vårt prisbelönta kök där du själv gärna får vara med och skapa menyn. För den som önskar kan vi också erbjuda en duktig fotograf som tar vackra foton under ert event. Behöver ni transport har vi vana av att ordna det med båt, helikopter, engelsk taxi eller häst och vagn. Välkomna med er bokningsförfrågan, vi ser till att er vistelse hos oss blir precis som ni önskar, ni når oss på 0159–347 50.

Ring Gripsholms Värdshus

Fest- och bröllop

Vår fest- och bröllopskoordinator hjälper er när ni ska planera ert bröllop eller er fest i Mariefred. Gripsholms Värdshus har en gedigen bakgrund inom mat, vin och service, från de små middagarna till de stora kalasen.

Vi lägger stor vikt vid det personliga när vi hjälper er med era önskemål. Alla sällskap är unika, vill olika och har olika budget. Det kan göra det svårt att veta hur man ska lägga upp en släktmiddag och bröllopsfest om man aldrig gjort det tidigare. Många frågor och tankar snurrar i huvudet. VI hjälper er därför gärna att bolla idéer på olika upplägg.

Att gifta sig eller fira någon på Gripsholms Värdshus är en upplevelse utöver det vanliga. Det gästerna i första hand faller för är den fantastiska miljön och matsalarna med utsikt över Gripsholms Slott och Mälaren. Det gustavianska arvet och värdshuset historia avspeglar sig i hela huset. På sommaren har vi en inbjudande trädgård där våra gäster brukar ta sin fördrink för att sedan sätta sig till bords i någon av våra vackra salonger. Har man tur får man se den vackra solnedgången bakom Gripsholms slott.

Önskar ni ett specifikt datum för ert bröllop eller er fest rekommenderar vi att ni hör av er i god tid. Välkomna med er förfrågan till  via e-post, fest@gripsholmsvardshus.se.

Festpaket i vackra Sörmland

Till era festligheter i Sörmland kan vi erbjuda färdiga paket eller paket framtagna utifrån era önskemål. Vi erbjuder bland annat fördrink med tillhörande trerättersmiddag, kaffe med avec, tårta och övernattning vilket ni får avnjuta i våra ståtliga salonger och romantiska hotellsviter. Oavsett om ni önskar boka bröllop, storslagna fester eller vill fira en födelsedag och samla era vänner, är ni varmt välkomna mer er bokning till Gripsholms Värdshus i vackra Sörmland.

Vårt stora bröllopspaket

  • Tre sorters snittar med 1,5 glas mousserande alternativt 1 glas champagne
  • Förrätt med 1 glas vin
  • Varmrätt med 1 ½ glas vin
  • Dessert med 1 glas dessertvin
  • Kaffe och 3 cl avec
  • Tårta
  • Vickning
  • Logi och frukostbuffé

I paketet ingår även provsmakning av bröllopsmenyn för brudparet vid ett förbestämt datum.

Pris från 2 690 kr per person i delat dubbelrum.

Mindre bröllopspaket

Om ni önskar ett mindre bröllopspaket sätter vi gärna ihop det till er efter era önskemål.

Välkommen att boka er fest eller ert bröllop i Sörmland!

Lilla bröllopspaketet

Boka ett fantastiskt bröllop för det mindre sällskapet på Gripsholms Värdshus. Vi har satt samman ett intimt litet bröllopspaket som ger er det bästa på er viktigaste dag.

Paketet kan bokas maj–augusti och innefattar:

• Jordgubbar & bubbel
• 3-rätters middag
• Övernattning och frukost

Pris 4 260 kr för två personer

Tillägg:

• Vigsel i trädgården 1000 kr (inomhus vid dåligt väder)
• Vår personal som vittnen, 2 st 500 kr
• Egen matsal 2 500 kr
• Endast 3-rätters middag 625 kr

Vänligen observera!
Vigselförrättare tillhandahålls inte, det behöver ni boka själva.

Fest- och bröllopscatering från Gripsholms Värdshus

För er som vill njuta till fullo av er dag i annan miljö än på Gripsholms Värdshus hjälper vi er att ta ansvara för allt från matlagning till dukning och porslin. Vår personal har lång erfarenhet av att leverera fest- och bröllopscatering runt om i Sörmland och Stockholm och vi förstår vad som gör er viktigaste dag till något utöver det vanliga. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi till att planera er fest- eller bröllopsmiddag!

Catering

Bröllopscateringmed Food truck

Vill ni bjuda era bröllopsgäster på en kunglig smakupplevelse? Hyr Svenska Kulturpärlors Food truck till ert bröllop. Slipp förberedelser och umgås istället med ert sällskap. En garanterat uppskattad måltid.

Boka food truck

Bekvämt boende för era gäster

För fest- och bröllopsgäster erbjuder vi, förutom Gripsholms Värdshus, även möjligheten till bekvämt boende på Gripsholms Bed & Breakfast. Vårt Bed & Breakfast inryms i den gamla stallgården med utsikt över Gripsholms Slott. Här finns flera trevligt inredda rum. Alla rum är utrustade med handfat och dubbelsäng, där vissa rum har extrasäng. Utöver våra standardrum erbjuder vi även premiumrum med egna badrum. Kontakta oss på 0159–72 92 00 för mer information, eller besök Gripsholms Bed & Breakfasts hemsida.

Besök Gripsholms Bed & Breakfast
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor