Fest och bröllop på värdshuset

Gripsholms Värdshus i Mariefred är den perfekta platsen för er fest. Med bara en timmes resväg från Stockholm ligger vi på lagom avstånd för era gäster. I våra anrika lokaler med alla moderna bekvämligheter får ni både känslan och servicen som behövs för rätt feststämning.

Vi har helhetslösningen för just ert firande med lokaler, mat, catering, transporter, fotografering och boende.

Vill ni gifta er hos oss har vi både egna lokaler och vackra omgivningar med flera passande platser för en borgerlig vigsel. Dessutom finns den vackra kyrkan i Mariefred från 1624 ett stenkast från oss.

Utifrån era önskemål gör vi er fest till ett minne för livet!
Kontakta oss idag för ett första, förutsättningslöst samtal om er fest: fest@gripsholmsvardshus.se eller 0159–347 50.

Er fest i rätt händer

Att planera livets fest kan kännas utmanande. Hos oss är ni i trygga händer! Vi är experter på att skapa festliga upplevelser i världsklass!

Vi har planerat och genomfört hundratals fester och bröllop och kan lägga upp allt så att ni kan njuta till fullo av er dag i full förvissning om att allt praktiskt är löst: lokalerna, menyn, fotograferingen, transporter och så vidare. Vi erbjuder er alla delar i festligheterna – eller så väljer ni de delar ni vill ha hjälp med och löser resten på egen hand.

Hos oss hamnar planeringen och genomförandet av er fest i händerna på vår rutinerade och certifierade bröllopskoordinator Sara Marmér med flera års erfarenhet av att leda bröllopspar fram till och under den stora dagen. Även om det inte är ett bröllop ni ska planera så har ni nytta av vår festexpertis.

Välkomna med er bokningsförfrågan, vi ser till att er vistelse hos oss blir precis som ni önskar.

Ring Gripsholms Värdshus

Rätt lokaler för ert festsällskap

Vi har festlokaler för både små och stora festsällskap och oavsett om ni ska ställa till med bröllop eller ett intimt firande så ser vi till att förverkliga era önskemål. Med smart planering kan ni slappna av och njuta av festen i trygg vetskap om att allt det praktiska flyter på.

Gripsholms Värdshus är en festlokal utöver det vanliga. Det gästerna i första hand faller för är den fantastiska miljön och matsalarna med utsikt över Gripsholms Slott och Mälaren. Det gustavianska arvet och värdshuset historia avspeglar sig i hela huset. På sommaren har vi en inbjudande trädgård där våra gäster brukar ta sin fördrink för att sedan sätta sig till bords i någon av våra vackra salonger. Har man tur får man se den vackra solnedgången bakom Gripsholms slott.

Våra festlokaler blir snabbt uppbokade. Går ni i festtankar är det därför vår rekommendation att höra av er i god tid. Kom ihåg att ni inte behöver ha hela bilden klar för er – vi hjälps åt tillsammans att planera er fest! Välkommen med er förfrågan till: fest@gripsholmsvardshus.se.

Festpaket i vackra Sörmland

Vårt stora fest- och bröllopspaket

  • 1 glas champagne och 3 sorters canapeér per person
  • 3-rätters middag med tillhörande vinpaket
  • Förrätt med 1 glas vin
  • Varmrätt med 1 ½ glas vin
  • Dessert med 1 glas dessertvin
  • Väl utvalda viner av Värdshusets sommelierer
  • Kaffe & avec
  • Vickning
  • Övernattning & frukostbuffé
  • Lokalhyra för matsal & enklare blomsterdekoration

Middagen intas i Festvåningen, vid bokning av fler än 80 personer intas middagen i Stora Matsalen.

Välkommen att boka er fest eller ert bröllop i Sörmland!

Kontakta oss idag för ett första, förutsättningslöst samtal om er fest: fest@gripsholmsvardshus.se eller 0159–347 50.

Bekvämt boende för era gäster

Hos oss på Gripsholms Värdshus bor ni och era festgäster kungligt! I alla våra rum sover ni gott i bekväma sängar under lyxiga duntäcken. I många av rummen finns även badkar. ​Hos oss har ni utsikt över antingen Mariefreds pittoreska gator, kyrkan eller Gripsholms Slott och Mälaren.

Förutom Gripsholms Värdshus finns även möjligheten till bekvämt boende på Gripsholms Bed & Breakfast. Vårt Bed & Breakfast inryms i den gamla stallgården med utsikt över Gripsholms Slott. Här finns flera trevligt inredda rum. Alla rum är utrustade med handfat och dubbelsäng, där vissa rum har extrasäng. Utöver våra standardrum erbjuder vi även premiumrum med egna badrum.

Kontakta oss på 0159–72 92 00 för mer information, eller besök Gripsholms Bed & Breakfasts hemsida.

Våra rum

Fest- och bröllopscatering från Gripsholms Värdshus

Oavsett var ni väljer att hålla er fest kan ni fortfarande njuta av vällagad festmat från Gripsholms Värdshus genom vår cateringservice. Vill du så ordnar vi även med porslin och dukning så att era gäster bara kan sätta sig till bords! Välkommen att kontakta oss så hjälper vi till att planera er fest- eller bröllopsmiddag! fest@gripsholmsvardshus.se eller 0159–347 50.

Catering
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor