Sov gott på Gripsholms Värdshus i Mariefred

På Gripsholms Värdshus i vackra Mariefred sover ni gott i våra hotellrum. Här har vi rum för alla smaker och unika härliga sviter för speciella tillfällen. Värdshusets läge nära bland annat Stockholm, Södertälje, Strängnäs och Nykvarn gör det enkelt att ta sig hit för en hotellweekend i herrgårdsmiljö. I alla våra rum sover ni gott i bekväma sängar under lyxiga duntäcken. I många av rummen finns även badkar. ​Hos oss har ni utsikt över antingen Mariefreds pittoreska gator, kyrkan eller Gripsholms Slott och Mälaren.

Standardrum

Alla rum har sin egen unika färgsättning och dekor, det enda som är likadant i rummen är sängarna med sina mjuka dunkuddar och sköna täcken.

Vy-rum

I annexet Kavaljeren finns våra fyra stora vy-rum. Rummen har en sittgrupp och fransk balkong.

Familjerum

I det gamla Stallet finns våra familjerum. Speciellt för dessa rum är att sovrum och badrum är en trappa upp från salongen – i vilken vi gärna bäddar extra för små som stora barn.

Juniorsviter

Våra tre juniorsviter har salong, sovrum och ett exklusivt badrum. Samtliga med förtjusande utsikt mot Gripsholms Slott och gästhamnen.

Kungasviter

Det som skiljer vår kungasvit från juniorsviten är storleken. Kungasviten har en stor salong, sovrum och ett stort badrum med jacuzzi. Samtliga har självklart utsikt mot Gripsholms Slott och gästhamnen.

Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor