Restaurang i Mariefred – Gripsholms Värdshus

På Gripsholms Värdshus i vackra Sörmland får ni njuta av välrenommerad kokkonst. Våra noga komponerade menyer speglar det svenska kökets variationer och mångfald, med ett ekologiskt tänk och medvetenhet kring vår historia. Välkommen att njut av god mat  i någon av våra vackra matsalar eller i vår anrika bakficka, Skänken.

FRUKOST PÅ VÄRDSHUSET

Måndag – fredag kl. 07.00 – 09.30
Lördag – söndag kl. 08.00 – 10.30

DAGENS LUNCH

Måndag – fredag  kl. 11.30 – 14.30

À LA CARTE

Måndag – Torsdag  kl.17.00 -20.00,

Fredag 17.oo – 21.00, Lördag 17.oo -21.00

Skänken

Måndag – Torsdag  kl 14.30 – 20.00, Fredag kl.14.30 – 21.00, Lördag k.l12.00 – 21.00, Söndag kl.12.00 – 20.00

AFTERNOON TEA

Lördag kl. 14.00 – 16.00 se alla datum

Vänligen förboka bord på 0159-347 50 eller info@gripsholmsvardshus.se.

Våra menyer

Se allt som händer på

Gripsholms värdshus

Visa alla

Fantastisk mat. Maten var mycket vällagad och god. Åt en trerätters middag och alla rätterna smakade fantastiskt, var snyggt upplagt och servicen var excellent. Bra vintips till alla rätterna av vår servitör. Trevlig miljö både ute och inne.

Torbjörn

Hämtat från TripAdvisor

Maten är utsökt och välkomponerad, vi åt 7 rätters meny med vinpaket till och alla rätterna var som ett konstverk i sig & middagen tog 3 helt underbara timmar. Till frukosten finns allt du kan tänkas vara sugen på, med mycket frukt, parmaskinka, & massor av gott pålägg, du kan också grädda din egen våffla med sylt & grädde om plats finnes i magen. All personal är mycket seviceminded med gästen i centrum hela tiden.

Christina

Hämtat från Facebook

Perfekt service på restaurangerna och mycket god mat. Återkommer gärna fler gånger!

Stig

Hämtat från Facebook

Jättegod trerätters middag. Rummet var rent och fräscht. Snygg inredning. Bra toaletter. Men det bästa av allt var trerätters middagen. Till förrätt fick vi toast Skagen som var suverän. Till huvudrätt fick vi anka med pumpuree och rödvinsås. Det var också suveränt. Till efterrätt fick vi kokt päron, inlagt päron och päronrem. Det var det godaste av allt.

Albin

Hämtat från TripAdvisor

Trevligt! Fick mycket bra bemötande från personalen över lag, men speciellt intryck gjorde personalen i baren och restaurangen. Mycket bra! Maten var utsökt likaså drycken som rekommenderades. Återvänder gärna!

Björn

Hämtat från TripAdvisor

Mysigt och rent hotell. Det finns två restauranger, vi åt på den mindre lyxiga. Bra priser (120-180kr) och god mat. Servitören var otroligt trevlig, rolig och superserviceminded. Vi var verkligen nöjda! God frukost.

Irma

Hämtat från TripAdvisor

Ge bort ett presentkort med en smakupplevelse

En smakupplevelse på Gripsholms Värdshus är alltid en uppskattad present. God kokkonst är något alla borde få ta del av, köp ett presentkort och fyll det med en smakfull upplevelse på värdshuset. Ge bort en 3-rätters middag, en brunch eller kanske en Afternoon Tea – ni väljer själva. Ni kan även lägga till en personlig bild på presentkortet om ni önskar.

Gör någon glad

Vi är kontantfria

På Gripsholms Värdshus är vi kontantfria och tar emot betalningar via kort.

Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor