Prisvärda och spännande erbjudanden på Gripsholms Värdshus

På Gripsholms Värdshus invid Mälaren och Gripsholms Slott vill vi ge våra gäster en kunglig upplevelse. Därför skapar vi hela tiden nya erbjudanden kopplade till våra weekendupplevelser, restauranger och småstadens besöksmål. Passa på att njuta av sommarens alla aktiviteter i Mariefred och koppla sedan hos oss på Sveriges äldsta värdshus. Aktuella erbjudanden för ditt företag eller er organisation finner ni under konferenserbjudanden.

Julbordpå Värdshuset

En stark tradition och anrika recept lägger grunden för våra julbord. Här dukar vi upp inlagda sillar, lax, Jansson, skinka, köttbullar och allt annat som hör julen till.

till bords

Jazzkväll på värdshuset

Njut av en kväll med jazziga toner den 24 november kl. 18.00. På plat spelar Kiralina Salandy md New Orleans Band. Välkommen!

Kom förbi!

Konferea
50% rabatt

Konferens till halva priset

Konferea är tillbaka – vårt bästa konferenserbjudande någonsin! Boka konferens till halva priset på Gripsholms Värdshus.

Erbjudandet gäller från och med januari till påsk.

Till rean

Jazzkväll på värdshuset

24 nov, kl. 18.00

Välkommen till Gripsholms Värdshus och njut av en kväll med jazziga toner! På plats spelar Kiralina Salandy med Jesses New Orleans Band.

Entré 220 kr
(Förköp av biljetter sker via www.tickster.com)

Jazziga toner!

Afternoon Tea

Lördagar 14.00-16.00

Varmt välkommen till Gripsholms Värdshus Afternoon Tea och njut av kaffe, te, bakverk och andra matiga godsaker. Boka gärna bord.

Pris 265 kr per vuxen och 15 kr per år för barn upp till 12 år.

Ses på lördag

Julbord på
Gripsholms Värdshus

22 nov - 24 dec • Klassiskt julbord

En stark tradition och anrika recept lägger grunden för våra julbord. Vi dukar upp ett klassiskt julbord med en mängd inlagda sillar, lax, Jansson, skinka, köttbullar och allt annat som hör julen till. Välkommen!

till bords

Julbordsweekend

Fredag eller lördag

I Julbordsweekendpaketet får ni uppleva Gripsholms Värdshus i julens tecken – klassiskt julbord med glögg, övernattning i standardrum och som avslutas med en härlig frukostbuffé.

Fira jul på värdshuset

Julweekend på värdshuset

Jul, jul, strålande jul!

Fira en lugn och avslappnande jul på värdshuset. Njut av julbord fyllda med julens delikatesser, glögg, eftermiddagsfika och besök Gripsholms Slott för visning och lunch. Välkomna till Gripsholms Värdshus för ert bästa och mesta julfirande på länge.

strålande jul

Julcatering

Julbord hemma

Till alla er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande vill vi rekommendera vår julbordscatering.

julbord hemma

Hemvändarfest på värdshuset

Juldagen 25 december

Välkomna till årets hemvändarfest på Gripsholms Värdshus i Mariefred! Inträdesbiljetter finns att köpa i receptionen för 200 kr (inkl. garderob) Vill ni även komma och äta innan i Skänken, ring och boka bord på 0159-347 50. Skynda fynda, först till kvarn!

Fröjdefull fest

Fira nyår på värdshuset

Gott nytt år!

Hjärtligt välkomna att fira in det nya året, mitt i småstadsidyllen, på Gripsholms Värdshus. I nyårspaketet ingår Afternoon Tea, champagne, 5-rätters supé, nyårsskål, dans till levande musik, vickning, övernattning i dubbelrum och frukostbuffé.

till festligheterna

2 för 1

Januari – mars

Under januari–mars har vi ett svårslaget erbjudande! Boka något av våra paket Sörmlands-, Värdshus- eller Gripsholmspaketet för två personer i delat dubbelrum och betala bara för en.

prisvärda paket

Presentkort

Ge bort den perfekta presenten

Låt någon du tycker om bli bortskämd på kungligt manér – ge bort ett presentkort på en givande upplevelse på Gripsholms Värdshus! För att göra presentkortet mer personligt kan du även välja att lägga till en egen bild.

Gör någon glad!
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor