Prisvärda och spännande erbjudanden på Gripsholms Värdshus

På Gripsholms Värdshus invid Mälaren och Gripsholms Slott vill vi ge våra gäster en kunglig upplevelse. Därför skapar vi hela tiden nya erbjudanden kopplade till våra weekendupplevelser, restauranger och småstadens besöksmål. Passa på att njuta av  alla aktiviteter i Mariefred och koppla sedan av hos oss på Sveriges äldsta värdshus. Aktuella erbjudanden för ditt företag eller er organisation finner ni under konferenserbjudanden.

Fira en färggladpåsk på värdshuset

Påskafton 8 april

Boka en mysig påskweekend i Mariefred eller alla påskens läckerheter uppdukade på värdshusets härliga påskbuffé.

Glad påsk!

Winter Sale20% rabatt på Gripsholmspaketet

Njut av vintern på värdshuset! Med vårt erbjudande Winter Sale får du 20 % rabatt på Gripsholmspaketet. Gäller alla vardagar under januari–mars.

Boka nu!

Ljuv lördag medAfternoon Tea

Kom till värdshuset och njut av kaffe, te, bakverk och andra matiga godsaker. Läs mer och boka ert bord redan idag, Välkomna!

Boka bord

Glad påsk på värdshuset!

Påskafton 8 april

Fira en härligt färgglad påsk på Gripsholms Värdshus med en påskbuffé där vi dukat upp många läckerheter som hör påsken till.

Eller boka en avkopplande påskweekend där ni hinner njuta av värdshuset full ut!

Jag vill fira påsk!

Gripsholm Live!

Live shows 2023

Välkomna till Mariefreds nya scen för liveframträdanden i världsklass. Här hittar ni säsongens utbud av underhållning i form av artister från när och fjärran, musikquizzar, trubaduraftnar och annat spännande.

Håll utkik här för nya givande upplevelser!

Nu kör vi!

Helgens
Afternoon Tea

Lör kl. 14–16

Välkommen till bords och njut av värdshusets smakrika och lyxiga Afternoon Tea. Välj bland delikata bakverk och matiga godsaker tillsammans med nybryggt kaffe och ett stort urval av teer i våra salonger. Boka bord och njut – varmt välkommen!

Pris 495 kr per person.

Ses på lördag

Fira Valborg
på värdshuset

Valborg 30 april • kl. 20.30

Trubaduren Keith Pakarinen gör en efterlängtad come back till värdshuset på valborgskvällen den 30 april. Kom och njut av härlig underhållning för att fira in varmare tider.

Boka bord på 0159-347 50.

Redo för fest!

20% rabatt på Gripsholmspaketet

Winter Sale under januari–mars

Njut av vintern på värdshuset! Med vårt erbjudande Winter Sale får du 20% rabatt på Gripsholmspaketet vid bokningar med ankomst måndag–fredag under januari–mars.

Mysig vistelse!

Konferea
50% rabatt

Konferens till halva priset

Kickstarta året med en konferens! Under januari-mars 2023 erbjuder vi extra bra priser på vårt klassiska konferenspaket.

Erbjudandet gäller vid bokning av fritt antal personer.

Till rean

After Work på värdshuset

Fredagar kl. 16–19

Varje fredag bjuder vi in till After Work på värdshuset mellan kl. 16–19. Ett trevligt och välbehövligt avslut på dagen.

Under kvällen har vi dessutom förmånliga priser i baren.

Nu kör vi!

Mors dag-brunch på värdshuset

Söndagen 28 maj • kl. 12.00

En brunch på värdshuset är vad alla mammor förtjänar på mors dag! Vi dukar upp härligheter för er att avnjuta och därefter kan ni strosa runt på mysiga kullerstensgator i fina Mariefred.

Pris 495 kr per person.

Heja mamma!

Lunch på
värdshuset

Mån–fre

Njut av en vällagad varmrätt, sallad, bröd och smör samt kaffe och småkakor i någon utav våra vackra matsalar. Dagens lunch serveras måndag–fredag kl. 11.30–14.30.

Pris 165 kr

Inkl. sallad, bröd, måltidsdryck, kaffe och kaka.

Till menyn

Bed & Dine

Gripsholms Bed & Breakfast

Avnjut en härlig middag i Skänken på Gripsholms Värdshus, övernatta på vårt Bed & Breakfast och njut av en smakrik frukostbuffé, även den här på värdshuset.

Pris från 837 kr per person i dubbelrum.

Läs mer!
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor