Prisvärda och spännande erbjudanden på Gripsholms Värdshus

På Gripsholms Värdshus invid Mälaren och Gripsholms Slott vill vi ge våra gäster en kunglig upplevelse. Därför skapar vi hela tiden nya erbjudanden kopplade till våra weekendupplevelser, restauranger och småstadens besöksmål. Passa på att njuta av  alla aktiviteter i Mariefred och koppla sedan av hos oss på Sveriges äldsta värdshus. Aktuella erbjudanden för ditt företag eller er organisation finner ni under konferenserbjudanden.

Bästa sommarenpå värdshuset

Välkomna till en härlig sommarweekend på Gripsholms Värdshus. I vårt sommarpaket får ni det bästa av sommaren och Mariefred i ett och samma paket. Njut av jordgubbar och cider, ett glas bubbel som fördrink och en härlig efterföljande 3-rätters middag. Efter en god natts sömn därpå möts ni dagen därpå av vår lyxiga frukostbuffé.

Boka Sommarpaketet i Mariefred

Unik musikafton med Ola Salo

Söndag 15 augusti

Unik musikafton på värdshuset med Ola Salo! Gripsholms Värdshus presenterar en stor upplevelse i ett litet format med 2-rätters middag och underhållning.

Pris 1 495 kr per vuxen för konsert & 2-rätters middag.

Ja tack!

Sommarens bästa grillkväll!

17/6, 8/7, 22/7 & 12/8

Välkomna till en fantastisk helkväll på värdshuset! Våra kockar står i trädgården och grillar allt från det möraste köttet till säsongens bästa grönsaker.

Grillkväll av rang!

Värdshusets helgkasse

Sommaren 2021

Under sommaren erbjuder vi värdshusets helgkasse med en smakrik 3-rätters middag för 2. Bokas senast onsdag samma vecka ni önskar lyxa till er helg. Varmt välkomna med er bokning!

Pris 395 kr per person.

Lyxig helg!

Räkfrossa

Onsdagar kl. 17.30–19.00.

Välkomna att njuta av stora mängder goda räkor med tillhörande livemusik under vår Räkfrossa på Gripsholms Värdshus. Garanterat en av sommarens höjdpunkter!

Pris 325 kr per person

Räk on!

Bästa sommaren
på värdshuset

Bokningsbart 1/6–29/8, 2021

Välkomna till sommarens mysigaste weekend i Mariefred med Jordgubbar och bubbel, fördrink, 3-rätters middag och en lyxig frukostbuffé.

Från 3 700 kr för 2 personer

Sommarsemester!

Seniorpaket på Gripsholms Värdshus

Upplev Mariefred

I vårt seniorpaket har ni gott om tid på er att utforska vår rogivande småstadsidyll Mariefred. Och dessutom uppleva mycket av det som kännetecknar Gripsholms Värdshus – god och kreativ mat i avkopplande miljö.

Lugna dagar i Mariefred

Fars dag-brunch

Söndagen 14 nov, kl. 11.30–15.00

Ta med pappa till värdshuset och fira honom med vår goda brunchbuffé. Varmt välkomna!

295 kr per person.

Pappa är bäst!

Härlig Brunch

Utvalda söndagar kl. 11.30–15.00

Varmt välkomna till Gripsholms Värdshus för en härlig brunch fylld med svenska smaker.

Pris 295 kr per person.

Sköna söndag

Presentkort

Ge bort den perfekta presenten

Låt någon du tycker om bli bortskämd på kungligt manér – ge bort ett presentkort på en givande upplevelse på Gripsholms Värdshus! För att göra presentkortet mer personligt kan du även välja att lägga till en egen bild.

Gör någon glad!
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor