Prisvärda och spännande erbjudanden på Gripsholms Värdshus

På Gripsholms Värdshus invid Mälaren och Gripsholms Slott vill vi ge våra gäster en kunglig upplevelse. Därför skapar vi hela tiden nya erbjudanden kopplade till våra weekendupplevelser, restauranger och småstadens besöksmål. Passa på att njuta av sommarens alla aktiviteter i Mariefred och koppla sedan hos oss på Sveriges äldsta värdshus. Aktuella erbjudanden för ditt företag eller er organisation finner ni under konferenserbjudanden.

Afternoon Teapå värdshuset

Njut av kaffe, te, bakverk och andra matiga godsaker. Gripsholms Värdshus goda Afternoon Tea står uppdukat lördagar under hela våren. Varmt välkomna!

Ses på lördag!

Söndagsbrunch

Starta söndagen med en härlig brunchbuffé! Vi serverar dessutom en enklare varmrätt vid bordet och ett dessertbord med flera godsaker. Välkommen!

Sköna söndag!

Konferea
50% rabatt

Konferens till halva priset

Konferea är tillbaka – vårt bästa konferenserbjudande någonsin! Boka konferens till halva priset på Gripsholms Värdshus.

Erbjudandet gäller från och med januari till påsk.

Till rean

2 för 1

Januari – mars

Under januari–mars har vi ett svårslaget erbjudande! Boka något av våra paket Sörmlands-, Värdshus- eller Gripsholmspaketet för två personer i delat dubbelrum och betala bara för en.

Pris fr. 1 650 kr för 2 personer

prisvärda paket

Romantisk Weekend

Kärlek alla dagar i veckan!

Unna er en romantisk weekend i Mariefred. Tillsammans skålar ni in er weekend med vår Afternoon Bubbel och njuter sedan av en 3-rätters middag i vår vackra matsal med utsikt över Gripsholms Slott.

Pris fr. 4 390 kr för 2 personer

Fira kärleken!

Fantastic Friday

Perfekta starten på helgen!

Avsluta jobbveckan och starta helgen på bästa sätt. God mat, film, chips och godis samsas med lyxig frukostbuffé.

Pris 2 890 kr för 2 personer

Fredagsmys

Irländsk kväll med Blarney Bastards

27 mar, från kl. 21.00

Kom och upplev en irländsk afton med god mat, dryck och irländsk musik. Bandet som står för underhållningen heter Blarney Bastards – ett irländsk folkband. Spännande va?

Gratis inträde.

Kom förbi!

Livebandet Active
på Skänken

24 apr, från kl. 21.00

Välkommen till Skänken för en helkväll med bra musik, god mat och härlig stämning! Kvällen till ära står livebandet Active för underhållning från kl. 21.00.

Gratis inträde

Rock'n'röj!

Afternoon Tea

Lördagar 14.00-16.00

Varmt välkommen till Gripsholms Värdshus Afternoon Tea och njut av kaffe, te, bakverk och andra matiga godsaker. Boka gärna bord.

Pris 265 kr per vuxen.
15 kr per år för barn upp till 12 år.

Ses på lördag

Härlig Brunch

Utvalda söndagar kl. 11.30–14.30

Varmt välkomna till Gripsholms Värdshus för en härlig brunch fylld med svenska smaker.

Pris 365 kr per vuxen.
15 kr per år för barn upp till 12 år.

Sköna söndag

Fira midsommar i Mariefred

Midsommarafton • 19 juni

Upplev en avkopplande ​vistelse och fira midsommar på Gripsholms Värdshus. Ta en promenad i de mysiga gamla kvarteren och njut av god midsommarbuffé.

Pris 4 200 kr för 2 personer

Glad midsommar!

Sommar på värdshuset

Juni – augusti

Välkomna till en somrig weekend med mysig promenad längs Mariefreds pittoreska gator, fri entré till Gripsholms Slott och fördrink med tillhörande 3-rätters middag.

Sommarsemester!

Chocolate Week

Vecka 44, mån-fre

Upplev en härlig choklad-weekend mitt i veckan. Vistelsen inkluderar bland annat Pimp your cup och en 2-rätters middag präglad av choklad. Ett måste för alla chokladälskare!

Pris 1 890 kr för 2 personer

Kom och njut!

PAX-paket med chokladspecial

Vecka 44

Boka en spännande upplevelse i Mariefred! Vårt PAX-paket är ett riktigt familjeäventyr, följ bröderna Alrik och Viggo i kampen mot mörka krafter i ljudvandringen baserad på bokserien PAX.

Pris 1 890 kr för 2 personer
495 kr för barn melllan 1–14 år

Till äventyret

Presentkort

Ge bort den perfekta presenten

Låt någon du tycker om bli bortskämd på kungligt manér – ge bort ett presentkort på en givande upplevelse på Gripsholms Värdshus! För att göra presentkortet mer personligt kan du även välja att lägga till en egen bild.

Gör någon glad!
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor