Prisvärda och spännande erbjudanden på Gripsholms Värdshus

På Gripsholms Värdshus invid Mälaren och Gripsholms Slott vill vi ge våra gäster en kunglig upplevelse. Därför skapar vi hela tiden nya erbjudanden kopplade till våra weekendupplevelser, restauranger och småstadens besöksmål. Passa på att njuta av  alla aktiviteter i Mariefred och koppla sedan av hos oss på Sveriges äldsta värdshus. Aktuella erbjudanden för ditt företag eller er organisation finner ni under konferenserbjudanden.

Lördagar 14–16Afternoon Tea

Kom till värdshuset och njut av kaffe, te, bakverk och andra matiga godsaker. Läs mer och boka ert bord redan idag, Välkomna!

Boka bord

Måndag–fredagdagens lunch

Njut av en vällagad varmrätt, sallad, bröd & smör samt kaffe & småkakor i någon utav våra vackra matsalar.

Måndag–fredag, kl. 11.30–14.30, pris 185 kr

Veckans meny

27 septemberWill Stewart

Will Stewart kommer för första gången från Alabama till Skandinavien och spelar americana med edge på Värdshuset. Missa inte det!

Sign me up!

18 oktoberGabe Lee

Singer/songwritern bjuder på klassisk country-musik med texter som speglar vår tid.

Sign me up!

Helgens
Afternoon Tea

Lör kl. 14–16

Välkommen till bords och njut av värdshusets smakrika och lyxiga Afternoon Tea. Välj bland delikata bakverk och matiga godsaker tillsammans med nybryggt kaffe och ett stort urval av teer i våra salonger. Boka bord och njut – varmt välkommen!

Pris 525 kr per person.

Ses på lördag

Lunch på
värdshuset

Måndag – fredag

Njut av en vällagad varmrätt, sallad, bröd och smör samt kaffe och småkakor i någon utav våra vackra matsalar. Dagens lunch serveras måndag–fredag kl. 11.30–14.30.

Pris 185 kr

Inkl. sallad, bröd, måltidsdryck, kaffe och kaka.

Till menyn

Gripsholm Live!

Live shows 2023

Välkomna till Mariefreds nya scen för liveframträdanden i världsklass. Här hittar ni säsongens utbud av underhållning i form av artister från när och fjärran, musikquizzar, trubaduraftnar och annat spännande.

Håll utkik här för nya givande upplevelser!

Nu kör vi!

Early bird på julbord

24 nov–23 dec

Det lönar sig att boka våra klassiska julbord i tid! Bokar ni innan den 30 september ger vi er 50 kronor i rabatt per person vid privata bokningar och 100 kronor rabatt vid företagsbokningar med fler än 20 personer.

Säkra de datum ni önskar redan nu. Varmt välkomna!

Julen är här... nästan!

Bed & Dine

Gripsholms Bed & Breakfast

Avnjut en härlig middag i Skänken på Gripsholms Värdshus, övernatta på vårt Bed & Breakfast och njut av en smakrik frukostbuffé, även den här på värdshuset.

Pris från 837 kr per person i dubbelrum.

Läs mer!
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor