Prisvärda och spännande erbjudanden på Gripsholms Värdshus

På Gripsholms Värdshus invid Mälaren och Gripsholms Slott vill vi ge våra gäster en kunglig upplevelse. Därför skapar vi hela tiden nya erbjudanden kopplade till våra weekendupplevelser, restauranger och småstadens besöksmål. Passa på att njuta av sommarens alla aktiviteter i Mariefred och koppla sedan hos oss på Sveriges äldsta värdshus. Aktuella erbjudanden för ditt företag eller er organisation finner ni under konferenserbjudanden.

Alla hjärtans dagpå värdshuset

Unna er en romantisk weekend i Mariefred med Afternoon Bubbel och njut sedan av en 3-rätters middag i vår vackra matsal med utsikt över Gripsholms Slott.

Fira kärleken!

Afternoon Teapå värdshuset

Njut av kaffe, te, bakverk och andra matiga godsaker. Gripsholms Värdshus goda Afternoon Tea står uppdukat lördagar under hela våren. Varmt välkomna!

Ses på lördag!

Söndagsbrunch

Starta söndagen med en härlig brunchbuffé! Vi serverar dessutom en enklare varmrätt vid bordet och ett dessertbord med flera godsaker. Välkommen!

Sköna söndag!

Alla hjärtans dag

Romantisk Weekend – 14 feb

Ge bort en romantisk weekend i Mariefred. Tillsammans skålar ni in er weekend med vår Afternoon Bubbel och njuter sedan av en 3-rätters middag i vår vackra matsal med utsikt över Gripsholms Slott.

Fira kärleken!

Konferea
50% rabatt

Konferens till halva priset

Konferea är tillbaka – vårt bästa konferenserbjudande någonsin! Boka konferens till halva priset på Gripsholms Värdshus.

Erbjudandet gäller från och med januari till påsk.

Till rean

2 för 1

Januari – mars

Under januari–mars har vi ett svårslaget erbjudande! Boka något av våra paket Sörmlands-, Värdshus- eller Gripsholmspaketet för två personer i delat dubbelrum och betala bara för en.

prisvärda paket

Afternoon Tea

Lördagar 14.00-16.00

Varmt välkommen till Gripsholms Värdshus Afternoon Tea och njut av kaffe, te, bakverk och andra matiga godsaker. Boka gärna bord.

Pris 265 kr per vuxen och 15 kr per år för barn upp till 12 år.

Ses på lördag

Härlig Brunch

Utvalda söndagar kl. 11.30–14.30

Varmt välkomna till Gripsholms Värdshus för en härlig brunch fylld med svenska smaker.

Pris 365 kr per vuxen. 15 kr per år för barn upp till 12 år.

Sköna söndag

Presentkort

Ge bort den perfekta presenten

Låt någon du tycker om bli bortskämd på kungligt manér – ge bort ett presentkort på en givande upplevelse på Gripsholms Värdshus! För att göra presentkortet mer personligt kan du även välja att lägga till en egen bild.

Gör någon glad!
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor