Prisvärda och spännande erbjudanden på Gripsholms Värdshus

På Gripsholms Värdshus invid Mälaren och Gripsholms Slott vill vi ge våra gäster en kunglig upplevelse. Därför skapar vi hela tiden nya erbjudanden kopplade till våra weekendupplevelser, restauranger och småstadens besöksmål. Passa på att njuta av  alla aktiviteter i Mariefred och koppla sedan av hos oss på Sveriges äldsta värdshus. Aktuella erbjudanden för ditt företag eller er organisation finner ni under konferenserbjudanden.

VärdshusetsAfternoon Tea

Nu är vår omtyckta Afternoon Tea tillbaka. Kom till värdshuset och njut av kaffe, te, bakverk och andra matiga godsaker. Läs mer och boka ert bord redan idag, Välkomna!

Läs mer och boka bord

Fira jul på

värdshuset

Välkomna till ett traditionellt julfirande på Gripsholms Värdshus. Med ett klassiskt julbord, avkopplande julweekend eller härlig julcatering finns här något för alla.

Traditionell jul i Mariefred

Seniorpaket på Gripsholms Värdshus

Upplev Mariefred

I vårt seniorpaket har ni gott om tid på er att utforska vår rogivande småstadsidyll Mariefred. Och dessutom uppleva mycket av det som kännetecknar Gripsholms Värdshus – god och kreativ mat i avkopplande miljö.

Lugna dagar i Mariefred

Helgens
Afternoon Tea

Lördagar 14.00-16.00

På lördagar serverar vi vårt omtyckta Afternoon Tea med kaffe, te, bakverk och andra matiga godsaker.

Pris 265 kr per vuxen.
15 kr per år för barn upp till 12 år.

Ses på lördag

Fantastic Friday

Perfekta starten på helgen!

Avsluta jobbveckan och starta helgen på bästa sätt. God mat, film, chips och godis samsas med lyxig frukostbuffé.

Pris 2 890 kr för 2 personer

Fredagsmys

Romantisk Weekend

Kärlek alla dagar i veckan!

Unna er en romantisk weekend i Mariefred. Tillsammans skålar ni in er weekend med vår Afternoon Bubbel och njuter sedan av en 3-rätters middag i vår vackra matsal med utsikt över Gripsholms Slott.

Pris fr. 4 390 kr för 2 personer

Fira kärleken!

Golfweekend

Fr. 4 230 kr för två personer i standardrum.

Med promenadavstånd till golfbanan från Gripsholms Värdshus är det här en bekväm golfupplevelse kryddad med småstadscharm.

Golfa och njut

Gourmetweekend på värdshuset

En upplevelse för livsnjutare!

En exklusiv gourmetweekend på Gripsholms Värdshus är en frestelse för alla sinnen. Här avnjuter ni en 7-rätters avsmakningsmeny i mysig värdshusmiljö och med småstadsidyllens alla möjligheter till promenader, shopping och besök på Gripsholms slott.

Gourmetweekend

Julbordsweekend

God julmat i Mariefred

Boka en julbordsweekend och njut av sittande julbord med traditionella smaker, övernattning i standardrum och en välsmakande frukost.

Julbordsweekend

Julpaket med logi på Gripsholms B&B

Julafton 24/12

I vår julvistelse ingår övernattning på Gripsholms Bed & Breakfast. Julens godsaker avnjuter du här på Gripsholms Värdshus.

Julweekend

Julbord på
Gripsholms Värdshus

20 nov - 24 dec

I år bjuds ni in till ett julbord med traditionella smaker – fast med ett nytt koncept. Ni välkomnas till ert vackert dukade bord och under er sittning blir ni serverade noga utvalda rätter vid bordet. Smaklig måltid!

till bords

Julaftonsvistelse på värdshuset

Jul, jul, strålande jul!

Fira en lugn och avslappnande jul på värdshuset. Njut av lunch i Kronköket på Gripsholms slott, julfika, sittande julbord och glögg samt en god natts sömn och en välsmakande frukost. Välkomna till Gripsholms Värdshus för ett strålande julfirande.

strålande jul

Julcatering

Julbord hemma

Till alla er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande vill vi rekommendera vår julbordscatering.

julbord hemma

Fira nyår på värdshuset

Gott nytt år!

Hjärtligt välkomna att fira in det nya året mitt i småstadsidyllen, på Gripsholms Värdshus. Låt dig svängas med i musikens toner och njut av mat och dryck. Skåla i champagne och blicka ut mot Mälaren

till festligheterna

Nyårspaket på Gripsholms B&B

Nyårsvistelse 31 dec

Ät och drick gott på Gripsholms Värdshus och sov sedan gott på Gripsholms B&B.

Mysigt nyår

Presentkort

Ge bort den perfekta presenten

Låt någon du tycker om bli bortskämd på kungligt manér – ge bort ett presentkort på en givande upplevelse på Gripsholms Värdshus! För att göra presentkortet mer personligt kan du även välja att lägga till en egen bild.

Gör någon glad!
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor