Prisvärda och spännande erbjudanden på Gripsholms Värdshus

På Gripsholms Värdshus invid Mälaren och Gripsholms Slott vill vi ge våra gäster en kunglig upplevelse. Därför skapar vi hela tiden nya erbjudanden kopplade till våra weekendupplevelser, restauranger och småstadens besöksmål. Passa på att njuta av  alla aktiviteter i Mariefred och koppla sedan av hos oss på Sveriges äldsta värdshus. Aktuella erbjudanden för ditt företag eller er organisation finner ni under konferenserbjudanden.

Julbordpå Värdshuset

Här dukar vi upp ett traditionellt julbord med en mängd inlagda sillar, lax, Jansson, skinka, köttbullar och allt annat som hör julen till. Ni kan välja att äta jullunch, julbord eller att ta med maten hem. Varmt välkomna!

till bords

Vistelse medChampagne- och ostronprovning

Boka in en mysig värdshusvistelse hos oss under Trettondagsafton den 5 januari och lägg till en champagne- och ostronprovning för 595 kr extra per person. Går även bra att boka som gäst utifrån.

Skål!

Fira jul påvärdshuset

Välkomna till ett traditionellt julfirande på Gripsholms Värdshus. Med ett klassiskt julbord, avkopplande julweekend eller härlig julcatering finns här något för alla.

Traditionell jul i Mariefred

Fira nyår påGripsholms Värdshus

Kom och njut hos oss på värdshuset. Med vårt nyårspaket får ni ett extra lyxigt firande, eller så kan ni ta med er lyxet hem med vår nyårscatering. Hur ni än vill fira gör vi allt vi kan för att tillgodose era önskemål.

Nyår i Mariefred

Julbord på
Gripsholms Värdshus

25 nov - 24 dec

Här får ni julens alla smaker, så som ni minns dem och vill ha dem! Vi dukar upp ett traditionellt julbord med en mängd inlagda sillar, lax, Jansson, skinka, köttbullar och allt annat som hör julen till. Smaklig måltid!

till bords

Julcatering

Mysigt julbord hemma

Till alla er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande vill vi rekommendera vår julbordscatering. Vår julbordscatering kan i år avnjutas mellan 30 november till 24 december.

julbord hemma

Champagne- och ostronprovning

Trettondagsafton – 5 januari

Boka in en mysig champagne- och ostronprovning för 595 kr extra per person.

Med vår sommelier Thomas får ni tillsammans provsmakar tre glas champagne och tre sorters ostron. Erbjudandet gäller även dig som inte har bokat något av våra boendepaket.

Sista dagen för bokning är den 30 december och det gör du på info@gripsholmsvardshus.se eller 0159-347 50. Välkomna!

Skål!

Julklappstips:
 Presentkort

Ge bort något kungligt!

Middag, afternoon tea eller kanske en mysig weekend? Låt någon du tycker om bli bortskämd på kungligt manér – ge bort ett presentkort på en givande upplevelse på någon av våra pärlor!

Du kan beställa och skriva ut presentkortet direkt på hemsidan eller köpa det i vår reception.

Julklappen för alla!

Julbordsweekend

God mat och god sömn

Slå er ner vid de vackert dukade borden och njut av ett klassiskt julbord fyllt med julens delikatesser. Efter en god natts sömn i våra sköna sängar och får ni vakna upp till en välsmakande frukostbuffé.

Pris från 1590 kr per person i delat dubbelrum. Barn 2-12 år 490 kr.

ja, vad mysigt!

Bed & Dine

Gripsholms Bed & Breakfast

Avnjut en härlig middag i Skänken på Gripsholms Värdshus, övernatta på vårt Bed & Breakfast och njut av en smakrik frukostbuffé, även den här på värdshuset.

Pris från 837 kr per person i dubbelrum.

Läs mer!

Glas- & vinprovning
med Riedel

Roligt och lärorikt

Upplev en kombinerad glas- och vinprovning på Värdshuset i samarbete med vinglastillverkaren Riedel. Under provning guidar vi dig igenom olika fantastiska viner i ”rätt” vinglas.

Boka in dig på en rolig och lärorik provning hos oss på Svenska kulturpärlor.

Pris: 995 kr per person

Lärorik prövning!

Lunch på
värdshuset

Måndag–fredag

Njut av en vällagad varmrätt, sallad, bröd och smör samt kaffe och småkakor i någon utav våra vackra matsalar. Dagens lunch serveras måndag–fredag kl. 11.30–14.30.

Pris 165 kr

Inkl. sallad, bröd, måltidsdryck, kaffe och kaka.

Till menyn

Julaftonsvistelse på värdshuset

Jul, jul, strålande jul!

Fira en lugn och avslappnande jul på värdshuset. Njut av lunch i Kronköket på Gripsholms slott, bubbel & snittar, klassiskt julbord med Sörmländska smaker och glögg samt en god natts sömn och en välsmakande frukost. Välkomna till Gripsholms Värdshus för ett strålande julfirande.

strålande jul

Julpaket med logi på Gripsholms Bed & Breakfast

Julafton 24/12

Välkomna till en mysig jul med övernattning på Gripsholms Bed & Breakfast. Julens alla godsaker avnjuter du här på Gripsholms Värdshus och på Gripsholms slott. Slottet är öppet för rundvandring på egen hand.

Jul på B&B

Fira nyår på värdshuset

Lyxigt nyårspaket!

Hjärtligt välkomna att fira in det nya året mitt i småstadsidyllen på Gripsholms Värdshus. Låt dig svängas med i musikens toner och njut av god mat och dryck. Skåla i champagne och blicka ut mot Mälaren.

I vårt nyårspaket ingår champagne och canapeér, en 7-rätters supé, nyårsskål, dans till levande musik, övernattning & frukost.

till festligheterna

Nyårscatering från Gripsholms Värdshus

Lugn och ro på nyårsafton!

Unna er extra lyx när ni firar in det nya året – beställ nyårscatering från oss! Vi kan ordna nyårsmiddag för både små och stora sällskap.

Pris 595 kr per person. Nyårscateringen måste beställas senast tisdag 27/12, och hämtas mellan kl. 10 och 12 på nyårsafton.

Visa nyårsmenyn
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor