Prisvärda och spännande erbjudanden på Gripsholms Värdshus

På Gripsholms Värdshus invid Mälaren och Gripsholms Slott vill vi ge våra gäster en kunglig upplevelse. Därför skapar vi hela tiden nya erbjudanden kopplade till våra weekendupplevelser, restauranger och småstadens besöksmål. Passa på att njuta av sommarens alla aktiviteter i Mariefred och koppla sedan hos oss på Sveriges äldsta värdshus. Aktuella erbjudanden för ditt företag eller er organisation finner ni under konferenserbjudanden.

Bästa sommarenpå värdshuset

Välkomna till en härlig sommarweekend på Gripsholms Värdshus. I vårt sommarpaket får ni det bästa av sommaren och Mariefred i ett och samma paket. Njut av jordgubbar och cider, ett glas bubbel som fördrink och en härlig efterföljande 3-rätters middag. Efter en god natts sömn därpå möts ni dagen därpå av vår lyxiga frukostbuffé.

Boka Sommarpaketet i Mariefred

SummerStaycation!

En oförglömlig semesterupplevelse finns närmre än ni tror. Med vårt paket Summer Staycation kan ni uppleva Mariefred och den svenska sommaridyllen på bästa sätt. Boka en 7-dagars vistelse i Mariefred och koppla av hos oss på Gripsholms Värdshus.

Summer Staycation inkl. frukost (7 nätter) – 7 000 kr
Summer Staycation inkl. frukost & 2 st middagar (7 nätter) – 8 400kr

Boka Staycation!

Gripsholms Bed & BreakfastSommarpaket

Boka Sommarpaket BnB på Gripsholms Bed & Breakfast – ett prisvärt alternativ för en härlig sommarweekend i Mariefred. Njut av ljuvligt goda jordgubbar med cider, ett glas bubbel till fördrink och en härlig 3-rätters middag inan en god natts sömn, morgonen därpå möts ni av en lyxig frukostbuffé. Vårt Bed & Breakfast ligger bara en kort promenad från Gripsholms Värdshus.

Pris från 2 485 kr, för två personer i standardum.

Sommarpaket BnB

Summer Staycation

1 juni – 30 augusti

En oförglömlig semesterupplevelse finns närmre än ni tror. Med vårt paket Summer Staycation kan ni uppleva Mariefred och den svenska sommaridyllen på bästa sätt. Välkomna till en härlig sommarvecka!

Summer Staycation inkl. frukost (7 nätter) 7 000 kr
Summer Staycation inkl. frukost & 2 st middagar (7 nätter) 8 400kr

Staycation!

Sommarpaket BnB

Juni – augusti

I vårt Sommarpaket BnB får ni njuta av ljuvligt goda jordgubbar med cider, ett glas bubbel till fördrink och en härlig 3-rätters middag inan en god natts sömn på Gripsholms Bed & Breakfast, morgonen därpå möts ni av en lyxig frukostbuffé.

Pris från 2 485 kr, för två personer i standardrum.

Sommar i Mariefred

Bästa sommaren
på värdshuset

Boka sommarpaketet

Välkomna till en somrig weekend med mysig promenad längs Mariefreds pittoreska gator, njut av jordgubbar och cider vid ankomst, ett glas bubbel som fördrink med tillhörande 3-rätters middag och en lyxig frukostbuffé.

Från 3 350 kr för 2 personer

Sommarsemester!

Restaurangens öppettider sommaren 2020

Boka bord på 0159-347 50.

6 JULI – 16 AUGUSTI Söndag-torsdag 11.30-23.00, Fredag-lördag 11.30-00.00, köket öppet 11.30-21.00.

17 – 31 AUGUSTI Onsdag – lördag, från kl. 12. Sista sittning kl. 20.

Alla öppettider

Presentkort

Ge bort den perfekta presenten

Låt någon du tycker om bli bortskämd på kungligt manér – ge bort ett presentkort på en givande upplevelse på Gripsholms Värdshus! För att göra presentkortet mer personligt kan du även välja att lägga till en egen bild.

Gör någon glad!
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor