Konferenserbjudanden i Mariefred

Då och då tar vi på Gripsholms Värdshus fram speciella konferenserbjudanden där vi bjuder på det lilla extra eller låter er uppleva en spännande aktivitet. Aktuella erbjudanden samlar vi här.

Vårt värdshus ligger i Mariefred vackert beläget i Sörmland. Ta med kollegorna till vårt värdshus och upplev småstadsidyllen. Till oss reser ni enkelt från Strängnäs, Södertälje, Västerås och Stockholm. Vare sig ni färdas kollektivt eller med bil.

Boka konferens

Viktigt meddelandeom vaccinbevis

Vi tar våra konferensgästers säkerhet på största allvar och följer noga FHM:s rekommendationer och restriktioner. Idag rör inte vaccinbevisen konferenser men skulle läget förändras så anpassar vi omgående vår verksamhet. Ni kan tryggt fortsätta att mötas hos oss och har ni några frågor är ni varmt välkomna att höra av er direkt till oss.

Kontakta oss

Before work

Starta veckan på bästa sätt med en rejäl frukost. Förena nytta med nöje och håll morgonmötet runt frukostbordet.

God morgon

Work@Värdshuset

Byt arbetsmiljö och ha ditt kontor hos oss. Du som medlem får bland annat tillgång till att arbeta i våra allmänna utrymmen, trådlöst internet och 10 % rabatt på mat.

Historisk arbetsplats

Konferea
50% rabatt

Under januari-mars 2022 erbjuder vi extra bra priser på vårt klassiska konferenspaket. Erbjudandet ger er 50 procent rabatt på ordinarie konferenspaket. Kickstarta året med oss!

Konferera mera
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor