Gripsholm Live 1600x829

Välkomna till Gripsholm Live

Här på Gripsholms Värdshus hittar ni Mariefreds nya scen för liveframträdanden i världsklass. Vårt värdshus har genom historien stått värd för många festligheter med allt från kungar och gycklare till bönder och andra resande som gäster. Nu vill vi låta nya underhållande möten ske så att vår pärlas plats i historien lever kvar.

När, var, hur?

Under varje event hittar ni mer info om artisten, köp av biljetter, priser och tider. Har ni andra frågor? Hör av er på 0159-347 50.

Live shows

Våren 2023

Gripsholm Live – Ward Hayden & The Outliers

29 mars • kl. 20.

Ward Hayden & The Outliers gör sig oemotståndliga med sin bitterljuva hybrid av traditionell country, klassisk rock 'n' roll och nutida Americana. En kväll ni inte vill missa!

Inträde: 150 kr.
Boka gärna bord.

Nu kör vi!

Gripsholm Live – Skinny Dyck

12 april • kl. 20.

Vad tänker du på om vi säger honkytonk och retro-popcountry från Alberta, Kanada, med rötter i 60- & 70-talet? Skinny Dyck säger du? Helt rätt!

Inträde: 150 kr.
Boka gärna bord.

Let's go!

Gripsholm Live – Lauren Morrow

19 april • kl. 20.

Hennes unika intryck skiljer henne från Nashville-normen. Oavsett om hon sjunger en alternativ/indierock-banger, en klassisk country-cooner eller en traditionell kärlekskrank ballad lämnas ingen oberörd.

Inträde: 150 kr.
Boka gärna bord.

Sign me up!

Musikquiz – 20 april

20 april • kl. 20.

Välkomna till quiz på Värdshuset med Jörgen Ahlbom. Börja kvällen med något gott att äta och fortsätt sedan med ett klurigt quiz som startar kl. 20.00.

Lycka till!

Nu kör vi!

Fira Valborg
på värdshuset

Valborg 30 april • kl. 20.30

Trubaduren Keith Pakarinen gör en efterlängtad come back till värdshuset på valborgskvällen den 30 april. Kom och njut av härlig underhållning för att fira in varmare tider.

Boka bord på 0159-347 50.

Redo för fest!

Boka bord

Passa på att boka ett bord och njut av något gott att äta och dricka när ni är här på värdshuset och njuter av underhållningen. Det gör ni på 0159-347 50 eller info@gripsholmsvardshus.se.

Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor