Gripsholm Live 1600x829

Välkomna till Gripsholm Live

Här på Gripsholms Värdshus hittar ni Mariefreds nya scen för liveframträdanden i världsklass. Vårt värdshus har genom historien stått värd för många festligheter med allt från kungar och gycklare till bönder och andra resande som gäster. Nu vill vi låta nya underhållande möten ske så att vår pärlas plats i historien lever kvar.

När, var, hur?

Under varje event hittar ni mer info om artisten, köp av biljetter, priser och tider. Har ni andra frågor? Hör av er på 0159-347 50.

Live shows – 2023

Will Stewart

27 september • kl. 20.00

Gillar du americana med edge? Då kommer du absolut att gilla Will Stewart! Ända från Birmingham, Alabama, kommer nu Will till Skandinavien för första gången. Och vi är förärade ett besök här på värdshuset.

150 kr per person.

Sign me up!

Gabe Lee

18 oktober • kl. 20.00

Som en singer/songwriter av den klassiska country-skolan, med musik och texter som speglar vår tid är Gabe Lee i allra högsta grad här och nu. I senaste albumet "The Hometown Kid" berättar Gabe om livet i staden han föddes, växte upp och lever – Nashville. Och nu, för första gången någonsin, tar han sina berättelser till Skandinavien och Gripsholms Värdshus!

150 kr per person.

Sign me up!

Boka bord

Passa på att boka ett bord och njut av något gott att äta och dricka när ni är här på värdshuset och njuter av underhållningen. Det gör ni på 0159-347 50 eller info@gripsholmsvardshus.se.

Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor