Early birdJulbord på Gripsholms Värdshus

25 NOV-24 DEC

Har ni planerat in årets julbord? Boka det redan idag och var säker på att få de datum som passar er. Bokar ni våra klassiska julbord innan den 1 oktober ger vi er 50 kronor i rabatt per person när ni är 10 personer eller fler. Erbjudandet gäller måndag-torsdag, lunch och kväll. Gäller ej vid catering.

Boka ert julbord via telefon 0159-347 50 ​eller mail. Observera att det inte går att boka online.

Läs mer om våra klassiska julbord här >>

Vårt traditionella Julbord

På Gripsholms Värdshus lämnar vi inget åt slumpen på vårt klassiska julbord. Här får ni julens alla smaker, så som ni minns dem och vill ha dem! Här dukar vi upp ett traditionellt julbord med en mängd inlagda sillar, lax, Jansson, skinka, köttbullar och allt annat som hör julen till. Ni kan välja att äta jullunch, julbord eller ta med maten hem. Varmt välkomna!

Till bords

Skapa julefrid med
Julcatering

I år önskar vi alla en rofylld jul utan stress. För er som vill ha de underbara julsmakerna men inte har tid, lust eller ork att laga maten själva erbjuder vi julbordscatering. Ni hämtar de färdiglagade rätterna på någon av våra anläggningar och njuter sedan av ett dignande julbord i lugn och ro.

Julbord hemma

Julaftonsvistelse på Gripsholms Värdshus

24 december

Låt oss bjuda er på ett magiskt julaftonsfirande här på Gripsholms Värdshus i Mariefred. Vistelsen inkluderar lunch, julfika, julbord och glögg, övernattning och en härlig frukost.

Fira jul i Mariefred

Julbordsweekend på Gripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus bjuder in till vår julbordsweekend! Slå er ner vid de vackert dukade borden och njut av ett klassiskt julbord fyllt med julens delikatesser. Efter en god natts sömn i våra sköna sängar och får ni vakna upp till en välsmakande frukostbuffé.

Pris från 1 590 kr per person i delat dubbelrum. Barn 2-12 år 490 kr + eventuell extrasäng 500 kr. Kan bokas från 25:e november till 22:e december.

Boka julbordsweekend

Julpaket med logi på Gripsholms B&B

Julweekend 24/12

I vår julvistelse ingår övernattning på Gripsholms Bed & Breakfast. Julens godsaker avnjuter du här på Gripsholms Värdshus. Detta ingår i priset:

  • Lunch i Kronköket på Gripsholms slott
  • Julfika
  • Klassiskt julbord med Sörmländska smaker
  • Övernattning på Gripsholms B&B
  • Frukostbuffé på Gripsholms Värdshus

Pris: ​6 390 kr för 2 personer i standardrum

Barn: 490 kr inkl extrasäng.

Tilläggsnatt

Lägg till en natt och anländ redan 23/12.
Pris: 495 kr per person i delat dubbelrum

​Besök Gripsholms ​B&B

Gripsholms Värdhus i Mariefred

Gripsholms Värdshus i Mariefred är ett trivsamt värdshus intill Mälaren med vacker utsikt över ​sjön och Gripsholms slott. Här upplever du personlighet och omtanke i historisk miljö. En underbar plats att tillbringa julen på!

Kontakt och bokning: 
Tel: 0159-347 50
Mail: info@gripsholmsvardshus.se

Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor