Julbord, julcatering och julweekend på Gripsholms Värdshus

Välkomna till en klassisk jul på Gripsholms Värdshus. Från slutet av november börjar vi servera våra klassiska julbord med inlagda sillar, lax, Jansson, skinka, köttbullar och annat gott som hör julen till. Vill ni bara koppla av i jul är ni varmt välkomna att boka en julweekend på värdshuset. Njut av den lugna atmosfären som småstadsidyllen Mariefred och värdshuset bjuder på under julhelgen. För er som vill stanna hemma och fira jul kan vi erbjuda er vår härliga julcatering.

Boka julbord, julcatering eller julweekend via telefon 0159-347 50 ​eller mail. Observera att det inte går att boka online.

Early birdJulbord på Gripsholms Värdshus

22 NOV-24 DEC

Har ni planerat in årets julbord? Boka det redan idag och var säker på att få de datum som passar er. Bokar ni våra klassiska julbord innan den 1 oktober ger vi er 50 kronor i rabatt per person när ni är fler än 10 personer. Erbjudandet gäller ej vid catering.

Boka ert julbord via telefon 0159-347 50 ​eller mail. Observera att det inte går att boka online.

Läs mer om våra klassiska julbord här >>

Julbord

En stark tradition och anrika recept lägger grunden för våra julbord. Här dukar vi upp ett klassiskt julbord med ​allt som hör julen till. Välkommen!

Till bords

Julcatering

Till alla er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande vill vi rekommendera vår julbordscatering. Ni hämtar julcateringen på ​någon av våra anläggningar och njuter sedan av ett dignande julbord i lugn och ro.

Julbord hemma

Julweekend på Gripsholms Värdshus

Julafton 24/12

Låt oss bjuda er på en magisk julvistelse här på Gripsholms Värdshus i Mariefred. Vistelsen inkluderar lunch, eftermiddagsfika, julbord med glögg, övernattning och en härlig frukostbuffé.

Fira jul i Mariefred

Gripsholms Värdhus i Mariefred

Gripsholms Värdshus i Mariefred är ett trivsamt värdshus intill Mälaren med vacker utsikt över ​sjön och Gripsholms slott. Här upplever du personlighet och omtanke i historisk miljö.

Kontakt och bokning: 
Tel: 0159-347 50
Mail: info@gripsholms-vardshus.se

Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor