Julbord, julcatering och julweekend på Gripsholms Värdshus

Välkomna till en klassisk jul på Gripsholms Värdshus. Från slutet av november börjar vi servera våra klassiska julbord med inlagda sillar, lax, Jansson, skinka, köttbullar och annat gott som hör julen till. Vill ni bara koppla av i jul är ni varmt välkomna att boka en julweekend på värdshuset. Njut av den lugna atmosfären som småstadsidyllen Mariefred och värdshuset bjuder på under julhelgen. För er som vill stanna hemma och fira jul kan vi erbjuda er vår härliga julcatering.

Boka julbord, julcatering eller julweekend via telefon 0159-347 50 ​eller mail. Observera att det inte går att boka online.

Julbord & jullunch i Mariefred

En stark tradition och anrika recept lägger grunden för våra julbord. Oavsett om du vill avnjuta julmaten hos oss eller ta med dig den hem är du varmt välkommen till Gripsholms Värdshus i Mariefred. Här dukar vi upp ett klassiskt julbord med en mängd inlagda sillar, lax, Jansson, skinka, köttbullar och allt annat som hör julen till. Välkommen!

Läs mer

Julcatering i Mariefred

Till alla er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande vill vi rekommendera vår julbordscatering. Ni hämtar julcateringen på någon av våra fyra anläggningar och njuter sedan av ett dignande julbord i lugn och ro.

Läs mer

Gripsholms Värdhus i Mariefred

Gripsholms Värdshus i Mariefred är ett trivsamt värdshus intill Mälaren med vacker utsikt över ​sjön och Gripsholms slott. Här upplever du personlighet och omtanke i historisk miljö.

Kontakt och bokning: 
Tel: 0159-347 50
Mail: info@gripsholmsvardshus.se

Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor