Fira jul hos oss på värdshuset

Hos oss hittar ni julstämningen! Vi bjuder in till julbord från slutet av november och hela vägen fram till julafton. Under julhelgen bjuder vi in till julaftonsvistelse. Ett underbart tillfälle att släppa alla måsten hemma och istället njuta av en lugn och gemytlig julstämning hos oss och i småstadsidyllen Mariefred.

Boka julbord eller julaftonsvistelse via telefon 0159-347 50 ​eller mejl. Observera att det inte går att boka online.

 

Vårt traditionella Julbord

På Gripsholms Värdshus lämnar vi inget åt slumpen på vårt klassiska julbord. Här får ni julens alla smaker, så som ni minns dem och vill ha dem! Här dukar vi upp ett traditionellt julbord med en mängd inlagda sillar, lax, Jansson, skinka, köttbullar och allt annat som hör julen till. Ni kan välja att äta jullunch, julbord eller ta med maten hem. Varmt välkomna!

Till bords

Skapa julefrid med
Julcatering

I år önskar vi alla en rofylld jul utan stress. För er som vill ha de underbara julsmakerna men inte har tid, lust eller ork att laga maten själva erbjuder vi julbordscatering. Ni hämtar de färdiglagade rätterna på någon av våra anläggningar och njuter sedan av ett dignande julbord i lugn och ro.

Julbord hemma

Julaftonsvistelse på Gripsholms Värdshus

24 december

Låt oss bjuda er på ett magiskt julaftonsfirande här på Gripsholms Värdshus i Mariefred. Vistelsen inkluderar lunch, julfika, julbord och glögg, övernattning och en härlig frukost.

Fira jul i Mariefred

Julbordsweekend på Gripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus bjuder in till vår julbordsweekend! Slå er ner vid de vackert dukade borden och njut av ett klassiskt julbord fyllt med julens delikatesser. Efter en god natts sömn i våra sköna sängar och får ni vakna upp till en välsmakande frukostbuffé. Pris från 3 380 kr för 2 personer i dubbelrum. Kan bokas från 20:e november till 22:e december.

Boka julbordsweekend

Gripsholms Värdhus i Mariefred

Gripsholms Värdshus i Mariefred är ett trivsamt värdshus intill Mälaren med vacker utsikt över ​sjön och Gripsholms slott. Här upplever du personlighet och omtanke i historisk miljö. En underbar plats att tillbringa julen på!

Kontakt och bokning: 
Tel: 0159-347 50
Mail: info@gripsholmsvardshus.se

Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor