Julbord, julcatering och julaftonsvistelse på Gripsholms Värdshus

Välkomna till en mysig och avkopplande jul på Gripsholms Värdshus. Från slutet av november börjar vi servera våra sittande julbord med noga utvalda rätter. Vill ni bara koppla av i jul är ni varmt välkomna att boka en julaftonsvistelse på värdshuset. Njut av den lugna atmosfären som småstadsidyllen Mariefred och värdshuset bjuder på under julhelgen. För er som vill stanna hemma och fira jul kan vi erbjuda er vår härliga julcatering.

Boka julbord, julcatering eller julaftonsvistelse via telefon 0159-347 50 ​eller mail. Observera att det inte går att boka online.

En ny typ avJulbord

Vi firar att julen står för dörren med en stark tradition och anrika recept. I år bjuder vi in till ett julbord med traditionella smaker — fast med ett nytt koncept. Vi välkomnar er till bords och under er sittning blir ni serverade noga utvalda rätter vid bordet. Så, sitt ner i lugn och ro och njut av smakerna med gott sällskap!

Till bords

Gripsholms Värdshus
Julcatering

Vi vill rekommendera vår julbordscatering till er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande. Julbordscateringen innehåller samma rätter som vårt julbord. Ni hämtar julcateringen hos oss och njuter sedan av ett dignande julbord i lugn och ro.

Julbord hemma

Julaftonsvistelse på Gripsholms Värdshus

24 december

Låt oss bjuda er på ett magiskt julaftonsfirande här på Gripsholms Värdshus i Mariefred. Vistelsen inkluderar lunch, julfika, sittande julbordsservering och glögg, övernattning och en härlig frukost.

Fira jul i Mariefred

Nyhet!Julbordsweekend på Gripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus bjuder in till vår julbordsweekend och välkomna till de vackert dukade borden. Under er sittning blir ni serverade julens delikatesser vid bordet. Efter en god natts sömn i våra sköna sängar och får ni vakna upp till en välsmakande frukost. Pris från 1 690 kr per person i delat dubbelrum. Kan bokas från 20:e november till 23:e december.

Boka julbordsweekend

Gripsholms Värdhus i Mariefred

Gripsholms Värdshus i Mariefred är ett trivsamt värdshus intill Mälaren med vacker utsikt över ​sjön och Gripsholms slott. Här upplever du personlighet och omtanke i historisk miljö.

Kontakt och bokning: 
Tel: 0159-347 50
Mail: info@gripsholmsvardshus.se

Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor