Härliga sommardagar iTrädgården

Välkommen till värdshusets Trädgårdsrestaurang! Under sommarmånaderna juni, jul och augusti serverar vi vår somriga à la carte-meny med massa härliga godsaker. Här sitter ni behagligt vid bordet under segeltak eller i en skön loungegrupp i solen med vacker vy mot slottet.

Under sommaren sker tillställningar så som räkfrossa, trubadurkvällar i trädgården, Ångans Dag, Nordiska Mästerskapen i Food Truck och mycket mer. Kom förbi på lite god mat, något gott att dricka eller för lite skönt häng i vår trädgård!

TRÄGÅRDSRESTAURANGENS ÖPPETTIDER

Måndag-torsdag kl. 12.00 – 21.00
Fredag-lördag kl. 12.00 – 22.00
Söndag kl. 12.00 – 21.00

Se allt som händer på

Gripsholms värdshus

Visa alla

Erbjudanden i Mariefred

Callanderska Gården Schweizeri

Mariefreds nya trädgårdscafé

Intill värdshuset hittar ni trädgårdscaféet Callanderska Gården Schweizeri. Här kan ni njuta av matiga rätter, goda smörgåsar, delikata bakverk, läskande drycker och så klart kaffe och te.

Gå in på deras hemsida för att se deras meny och öppettider.

Till caféet

Bästa sommaren
på värdshuset

Bokningsbart 1/6–31/8, 2022

Välkomna till sommarens mysigaste weekend i Mariefred med jordgubbar och bubbel, 3-rätters middag och en lyxig frukostbuffé.

Från 3 790 kr för 2 personer

Sommarsemester!

Golfpaketet i Sörmland

Aktiv sommar på en pärla

Med promenadavstånd från Gripsholms Värdshus till golfbanan är det här ett bekvämt golfpaket kryddat med Mariefreds småstadscharm. Ni själva får boka greenfee

Pris från 3 790 kr för två personer i standardrum

Golfa och njut

Bästa sommaren på värdshuset

I vårt somriga weekendpaket kombineras god mat och dryck, småstadsidyll med närhet till fina promenadstråk och roliga aktiviter för hela familjen. Njut av jordgubbar och bubbel, en 3-rätters middag och en lyxig frukostbuffé. Den bästa sommaren helt enkelt!

Detta ingår i Sommarpaketet:

• Jordgubbar och bubbel
• Utvald 3-rätters middag
• Övernattning i standardrum
• Frukostbuffé

Pris från 3 790 kr för två personer i standardrum.

Boka semestern

Njut av sommaren i idyllen Mariefred

I Mariefred finns mycket att upptäcka och uppleva! Vi rekommenderar att ni passar på att ta en promenad längs Mariefreds pittoreska gator med flera butiker och caféer.

Tips! Besök Mariefreds nyöppnade trädgårdscafé Callanderska Gården Schweizeri som ligger mellan Gripsholms Värdshus och Mariefreds Hembygdsförening..

Se alla evenemang i Mariefred

Sommarpaket på Gripsholms BnB

I vårt Sommarpaket BnB-paket får ni njuta av ljuvligt goda jordgubbar med cider, ett glas bubbel till fördrink och en härlig 3-rätters middag innan en god natts sömn på Gripsholms Bed & Breakfast, morgonen därpå möts ni av en lyxig frukostbuffé. Mat och dryck intas på Gripsholms Värdshus.

Pris från 2 920 kr för två vuxna i standardrum per natt.
Barn 2-12 år 495 kr/per natt

Sommar på BnB
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor