Inför ert besök i Mariefred

Här samlar vi information som kan vara bra att veta inför ert besök hos oss på Gripsholms Värdshus. Hittar ni inte svar på era frågor är ni välkomna att kontakta vår reception på 0159-347 50 eller info@gripsholmsvardshus.se. Varmt välkomna till mysiga Mariefred!

FAQ

CONVID-19/CORONAVIRUSET

Våra dörrar står öppna, men vi följer noga utvecklingen i realtid och tar myndigheternas rekommendationer på största allvar. På den här sidan hittar du information och svar på de vanligaste frågorna vi får från er just nu. Frågor som handlar om vad vi gör för att minska smittspridning, våra av- och ombokningsregler och öppettider.

HYGIEN

Våra gästers och personals säkerhet är vår högsta prioritet och vi följer noga Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer. Vi har infört extra städpass och ser löpande till att våra utrymmen är tvättas med desinfektionsmedel.

FRI OMBOKNING

Du får boka om din resa kostnadsfritt fram till 7 dagar innan ankomst. Vistelsen kan dock ej ombokas till ett rabatterat alternativ och det nya ankomstdatumet ska vara max 6 månader från det första ankomstdatumet.

FRIA NAMNÄNDRINGAR

Det går bra att kostnadsfritt byta namn på ert bokning om någon i ditt resesällskap har fått förhinder. Detta gör du genom att kontakta vår bokning på 0159-347 50.

AVBOKNING VID SJUKDOM

Blir du eller någon nära anhörig akut sjuk, får du avboka din vistelse och få pengar tillbaka mot läkarintyg.

AVBOKNING VID UPPSÄGNING

Du får avboka resan och pengar tillbaka om du skulle ha oturen att drabbas av uppsägning med intyg.

AVBOKNINGSFÖRSÄKRING

Köp till en avbokningsförsäkring som gör att du kan avboka fram till ankomstdagen och få tillbaka 90 % av bokningens värde. Gäller för bokningar om max 5 rum.

ÖPPETTIDER

Våra öppettider kan variera. Du behöver därmed boka ditt besök i förväg för att få bord och vara säker på att våra verksamheter och restauranger är öppna vid ditt besök. Gör din bokning och förfrågan 0159-347 50.

Öppettider frukostbuffé

I alla rumspriser ingår en välsmakande frukostbuffé som serveras:

  • Måndag–fredag 07.00–09.00
  • Lördag–söndag 08.00–10.30

Reception

Vår reception är öppen alla dagar mellan 08.00–22.00.

Vid händelser då personalen ej finns på plats kan ni nå oss på vår jourtelefon 0158–705 80.

In- och utcheckning

Incheckning sker tidigast från kl. 15.00 om ingen annan överenskommelse skett. Privata gäster ombeds lämna rummen 11.00 måndag–lördag och 12.00 söndag. Konferensgäster ombedes lämna rummen 09.00 måndag–söndag.

Bagageförvaring

Bagagerum för förvaring av era väskor under ert besök finns i den del av huset som går under namnet Härbärget.

WI-FI

På Gripsholms Värdshus har ni tillgång till trådlöst nätverk överallt utan extra kostnad.

Funktionsvariation

Vi välkomnar alla till vårt värdshus och gör allt för att våra gäster ska ha en bra vistelse hos oss. Därför har vi även rum anpassade för dig med funktionsvariation. Kontakta vår bokning om ni önskar ett av våra anpassade rum på 0159-347 50 alternativt info@gripsholmsvardshus.se.

För barnen

Vi har leksaker, spel och böcker att låna i lekhörnan under trappan i den del av huset som går under namnet Härbärget.

Djur

På Gripsholms Värdshus är även era djur välkomna. Vill ni boka ett av våra djurvänliga rum rekommenderar vi att ni kontaktar vår bokning i förväg på 0159-347 50 alternativt info@gripsholmsvardshus.se.

Parkering

Vid hamnen, precis nedanför hotellet, finns fri parkering. Vi rekommenderar att du använder denna. Parkeringen vid Kyrkoplan är även den gratis, men dock tidsbegränsad till två timmar under dagtid.

Laddning av elbilar

Som ett led i vårt miljöarbete kan ni även ladda er elbil under ert besök hos oss på värdshuset. Vi erbjuder 2 Tesla-laddstolpar och 2 universal-laddstolpar typ 2.

En laddning kostar 100 kr (max 8 timmar/laddning). Betalning sker i receptionen.

Långliggare

Vi tar gärna emot långliggare på vårt systerhotell Gripsholms Bed & Breakfast som inryms i den gamla stallgården med utsikt över Gripsholms Slott. Välkommen att kontakta vår bokning på 0159–72 92 00.

Träningsmöjligheter

Ta en välgörande promenad eller joggingtur vid vackra Gripsholms Slott eller naturreservatet Hjorthagen, båda platserna ligger cirka 1 kilometer från Gripsholms Värdshus.

Hållbarhet

På Gripsholms Värdshus jobbar vi aktivt med att minimera vår påverkan på miljön. Hjälp oss gärna med synpunkter för att bli ännu bättre.

Vi är kontantfria

På Gripsholms Värdshus är vi kontantfria och tar emot betalningar via kort.

Rum

Antal rum: 46 st
Varav sviter: 16 st
Antal bäddar: 100 st
Djurvänliga rum: 3 st
Funktionsanpassade rum: 3 st

Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor