Inför ert besök i Mariefred

Här samlar vi information som kan vara bra att veta inför ert besök hos oss på Gripsholms Värdshus. Hittar ni inte svar på era frågor är ni välkomna att kontakta vår reception på 0159-347 50 eller info@gripsholmsvardshus.se. Varmt välkomna till mysiga Mariefred!

FAQ

ÖPPETTIDER

Måndag- Söndag. Gör din bokning och förfrågan 0159-347 50.

Reception

Vid händelser då personalen ej finns på plats kan ni nå oss på vår jourtelefon 0158–705 80.

Öppettider frukostbuffé

I alla rumspriser ingår en välsmakande frukostbuffé som serveras:

  • Måndag–fredag,  kl. 07.00 – 09.30
  • Lördag–söndag,  kl. 08.00 – 10.30

Rum

Antal rum: 46 st
Varav sviter: 16 st
Antal bäddar: 100 st
Djurvänliga rum: 3 st
Funktionsanpassade rum: 3 st

Avbokning och ombokning

Avbokning kan ske senast 7 dagar innan ankomst, därefter är bokningen bindande och ingen återbetalning sker.

För bestämmelser vid konferens eller gruppbokning, vänligen kontakta vår bokningsavdelning på info@gripsholmsvardshus.se eller 0159-347 50.

AVBOKNINGSFÖRSÄKRING

Köp till en avbokningsförsäkring som gör att du kan avboka fram till ankomstdagen och få tillbaka 90 % av bokningens värde. Gäller för bokningar om max 5 rum.

WI-FI

På Gripsholms Värdshus har ni tillgång till trådlöst nätverk överallt utan extra kostnad.

In- och utcheckning

Incheckning sker i receptionen och tidigast från kl. 15.00 om ingen annan överenskommelse skett. Privata gäster ombeds lämna rummen 11.00 måndag–lördag och 12.00 söndag. Konferensgäster ombedes lämna rummen 09.00 måndag–söndag.

För barnen

Vi har leksaker, spel och böcker att låna i lekhörnan under trappan i den del av huset som går under namnet Härbärget.

Parkering

Vid hamnen, precis nedanför hotellet, finns fri parkering. Vi rekommenderar att du använder denna. Parkeringen vid Kyrkoplan är även den gratis, men dock tidsbegränsad till två timmar under dagtid.

Funktionsvariation

Vi välkomnar alla till vårt värdshus och gör allt för att våra gäster ska ha en bra vistelse hos oss. Därför har vi även rum anpassade för dig med funktionsvariation. Kontakta vår bokning om ni önskar ett av våra anpassade rum på 0159-347 50 alternativt info@gripsholmsvardshus.se.

Laddning av elbilar

Som ett led i vårt miljöarbete kan ni även ladda er elbil under ert besök hos oss på värdshuset. Vi erbjuder 2 Tesla-laddstolpar och 2 universal-laddstolpar typ 2.

En laddning kostar 200 kr (max 8 timmar/laddning). Betalning sker i receptionen.

Djur

På Gripsholms Värdshus är även era djur välkomna. Vill ni boka ett av våra djurvänliga rum rekommenderar vi att ni kontaktar vår bokning i förväg på 0159-347 50 alternativt info@gripsholmsvardshus.se.

Pris: 395 kr/vistelse

Hållbarhet

På Gripsholms Värdshus jobbar vi aktivt med att minimera vår påverkan på miljön. Hjälp oss gärna med synpunkter för att bli ännu bättre.

Vi är kontantfria

På Gripsholms Värdshus är vi kontantfria och tar emot betalningar via kort.

Långliggare

Vi tar gärna emot långliggare på vårt systerhotell Gripsholms Bed & Breakfast som inryms i den gamla stallgården med utsikt över Gripsholms Slott. Välkommen att kontakta vår bokning på 0159–72 92 00.

Träningsmöjligheter

Ta en välgörande promenad eller joggingtur vid vackra Gripsholms Slott eller naturreservatet Hjorthagen, båda platserna ligger cirka 1 kilometer från Gripsholms Värdshus.

Bagageförvaring

Bagagerum för förvaring av era väskor under ert besök finns i den del av huset som går under namnet Härbärget.

Sweden by Bike

På värdshuset finns det möjlighet att förvara er cykel på innergården. Vi tillhandahåller inga lås. Vi kan bistå med verktyg för eventuell reparation av cykel.

Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor