KONFERENS I SÖRMLAND​ – MARIEFRED

På Gripsholms Värdshus i Mariefred kan vi erbjuda flera olika konferenspaket när ni bokar er konferens hos oss. Vi lyssnar gärna på era önskemål och tar fram konferenspaket som passar er vare sig ni vill stanna i flera nätter eller boka dagspaket för era möten. Vill ni utöka er vistelse och stanna över natten erbjuder vi även förstklassig övernattning i mysiga rum på vårt hotell i värdshusmiljö.

Boka en värdefull konferens

Att hålla en konferens innebär så mycket mer än att bara mötas och prestera. Det handlar om att skapa en atmosfär där vacker omgivning, berikande aktiviteter och utsökt mat bidrar till en energigivande och inspirerande miljö.

Välkommen att boka er framgångsrika konferens hos oss.

Boka konferens

BRA TEAMKÄNSLA
på pärlorna

Vår nya aktivitet UPPDRAG GRIPSHOLM har blivit en populär konferensupplevelse på våra pärlor. Utmana varandra och sätt er samarbetsförmåga på prov så garanterar vi er en fartfylld och rolig konferensaktivitet för hela företaget.

BOKA UPPDRAG GRIPSHOLM

Konferens på Gripsholms Värdshus i småstadsidyllen Mariefred

På Gripsholms Värdshus i Mariefred erbjuder vi er en konferensanläggning i historisk miljö. Vårt herrgårdsliknande värdshus ligger vackert beläget med utsikt över Mälaren och Gripsholms Slott. Värdshusets centrala läge i Sörmland nära Södertälje, Strängnäs och Stockholm gör det enkelt att ta sig hit.

Boka konferens

Konferera aktivt till bra pris

Vill ni boka in en längre konferens erbjuder vi goda övernattningsmöjligheter i vårt bekväma konferenshotell i Mariefred. Vi rekommenderar även att ni kombinerar ert event med någon av våra prisvärda och utvecklande konferensaktiviteter. Vi har garanterat en aktivitet som passar just er. Få ert företagsevent att sticka ut med teambuildande upplevelser utöver det vanliga.

Konferensaktiviteter

Spännande & prisvärda konferenserbjudanden i Mariefred

Med Gripsholms Värdshus konferenserbjudanden bjuds ni på det lilla extra och får uppleva spännande aktiviteter och förstklassig matlagning. Oavsett säsong på året finns konferenserbjudanden att välja bland. Ta med kollegorna till vårt värdshus och upplev småstadsidyllen Mariefred.

värdshusets konferenserbjudanden

Konferenslokaler i herrgårdsmiljö

Vårt mysiga värdshus i herrgårdsmiljö har konferenslokaler som passar för ert företags konferens oavsett om ni ska hålla i styrelsemöten, ordna företagsevent med festlig kickoff eller planera det kommande året. Vi har totalt nio konferensrum med olika kapacitet. Vid större konferenser erbjuder vi möjlighet att konferera avskilt i vårt Jugendhus.

 

vackra konferenslokaler

Hybridmöten – kreativa konferenser på distans

På Gripsholms Värdshus kan vi erbjuda er hybridmöten i inspirerande miljö där alla deltagare vara med även, om man inte kan vara fysiskt på plats.

Läs mer
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor