FAQ – Konferens på Gripsholms Värdshus

Här har vi samlat vanliga frågor och svar från våra konferensgäster. Vi strävar efter att göra er konferens hos oss till en inspirerande och lärorik vistelse.

Wi-Fi

På Gripsholms Värdshus har ni tillgång till trådlöst nätverk överallt utan extra kostnad.

Parkering

Ni hittar en stor, gratis parkering vid hamnen mitt emot Gripsholms Värdshus. Vid värdshusets entré finns en mindre tvåtimmarsparkering.

Laddning av elbilar

Som ett led i vårt miljöarbete kan ni även ladda er elbil under ert besök hos oss på värdshuset. Vi erbjuder 2 Tesla-laddstolpar och 2 universal-laddstolpar typ 2.

En laddning kostar 200 kr (max 8 timmar/laddning). Betalning sker i receptionen.

Hybridkonferens

Med den senaste tekniken anordnar vi en förstklassig videokonferens där alla kan synas och höras utan att behöva vara fysiskt på plats.

Läs mer här >>

In- & utcheckning

Incheckning sker från kl. 15.00. Vid avresa ber vi dig som konferensgäst att lämna rummet senast kl. 09.00. Önskar du behålla rummet längre ber vi dig kontakta receptionen för mer information.

Specialkost

Om ni önskar specialkost till er konferens ska det föranmälas i så god tid som möjligt. Vi gör alltid vårt yttersta för att tillgodose era behov. Anmäl er specialkost via 0159–347 50 alternativt info@gripsholmsvardshus.se.

Vi är kontantfria

På Gripsholms Värdshus är vi kontantfria och tar emot betalningar via kort.

Träningsmöjligheter

Ta en välgörande promenad eller joggingtur vid vackra Gripsholms Slott eller naturreservatet Hjorthagen, båda platserna ligger cirka 1 kilometer från Gripsholms Värdshus.

Hitta hit

Stockholm – Mariefred, Läggesta station (53 minuter)

LAT 59.2577768, LONG 17.22332358

Att tänka på innan, under och efter konferensen

Er konferens hos oss på Gripsholms Värdshus i Mariefred ska vara inspirerande och bidra till bättre gemenskap, förtroende och kommunikation. På vårt vackra värdshus i Sörmland väcks era idéer och funderingar i en inspirerande miljö. Att ni har kul är självklart en viktig del och därför har vi ett välfyllt aktivitetsutbud som gynnar er och ert företag!

Läs guiden
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor