FAQ – Konferens på Gripsholms Värdshus

Här har vi samlat vanliga frågor och svar från våra konferensgäster. Vi strävar efter att göra er konferens hos oss till en inspirerande och lärorik vistelse.

Wi-Fi

På Gripsholms Värdshus har ni tillgång till trådlöst nätverk överallt utan extra kostnad.

Parkering

Ni hittar en stor, gratis parkering vid hamnen mitt emot Gripsholms Värdshus. Vid värdshusets entré finns en mindre tvåtimmarsparkering.

Laddning av elbilar

Som ett led i vårt miljöarbete kan ni även ladda er elbil under ert besök hos oss på värdshuset. Vi erbjuder 2 Tesla-laddstolpar och 2 universal-laddstolpar typ 2.

Träningsmöjligheter

Ta en välgörande promenad eller joggingtur vid vackra Gripsholms Slott eller naturreservatet Hjorthagen, båda platserna ligger cirka 1 kilometer från Gripsholms Värdshus.

In- & utcheckning

Incheckning sker från kl. 15.00. Vid avresa ber vi dig som konferensgäst att lämna rummet senast kl. 10.00. Önskar du behålla rummet längre ber vi dig kontakta receptionen för mer information.

Specialkost

Om ni önskar specialkost till er konferens ska det föranmälas i så god tid som möjligt. Vi gör alltid vårt yttersta för att tillgodose era behov. Anmäl er specialkost via 0159–347 50 alternativt info@gripsholms-vardshus.se.

Vi är kontantfria

På Gripsholms Värdshus är vi kontantfria och tar emot betalningar via kort.

Hitta hit

Stockholm – Mariefred, Läggesta station (53 minuter)

LAT 59.2577768, LONG 17.22332358

Att tänka på innan, under och efter konferensen

Er konferens hos oss på Gripsholms Värdshus i Mariefred ska vara inspirerande och bidra till bättre gemenskap, förtroende och kommunikation. På vårt vackra värdshus i Sörmland väcks era idéer och funderingar i en inspirerande miljö. Att ni har kul är självklart en viktig del och därför har vi ett välfyllt aktivitetsutbud som gynnar er och ert företag!

Läs mer

Innan konferensen

Planera konferensen i god tid för att hinna förbereda er själva och upplägget. Skriv ned de övergripande målen och syftet med konferensen. Därefter kan ni börja fundera kring aktiviteter och upplevelser, lokal och plats, mat och dryck, presentationsteknik och upplägg som passar just er konferens. Våra olika konferenspärlor möter era behov på olika sätt. För att få en tydligare bild om hur ni ska lägga upp föredrag och dylikt är det bra att utgå från målgruppen och deras preferenser. Fundera ut vad deltagarna kan tänkas vilja få ut av konferensen och med vilka medel ni kan göra dem engagerade.

Läs mer

Under konferensen

Se till att alla är engagerade i konferensen och i gemensamma aktiviteter. Gemenskapen mellan deltagarna bidrar till bättre samarbete, stämning och inställning inom gruppen. Vi kan erbjuda konferensaktiviteter som passar er grupp och anpassa innehållet efter syftet. Se till att möta konferensdeltagarnas frågor och funderingar under konferensen. Var noga med att anteckna frågor som ni inte kan svara på direkt och återkoppla vid ett senare tillfälle.

Läs mer

Efter konferensen

Det är alltid bra att följa upp hur deltagarna upplevde konferensen. Med hjälp av inkommen feedback kan ni utveckla och förbättra upplägget av kommande konferenser och möten. Var lyhörda, det är viktigt att alla får yttra sig och att ni vid kommande konferenser visar att ni tagit till er av deltagarnas åsikter. Det väcker deltagarnas intresse och ger dem en möjlighet att påverka.

Hitta din konferenslokal i Sörmland

På Gripsholms Värdshus har vi lokaler för både stora och små sällskap med passande god mat och dryck. Självklart finns det ett flertal inspirerande och avkopplande aktiviteter och vackra omgivningar till ert förfogande.

Konferenslokaler

Checklista för konferensen

Här har vi sammanfattat de viktigaste sakerna att ha i åtanke innan, under och efter konferensen. Använd detta som checklista och riktlinje för er konferens. Lycka till!

Innan konferensen

 • Planera konferensen i god tid
 • Skapa ett genomarbetat upplägg
 • Förbered er själva och deltagarna
 • Upprätta syfte och mål
 • Välj inspirerande aktiviteter
 • Skapa ett engagerande föredrag

Under konferensen

 • Var engagerade och engagera deltagarna
 • Håll föredraget på ett intressant vis
 • Delta på aktiviteter
 • Anteckna frågor som ni inte kan besvara på plats

Efter konferensen

 • Följ upp vad deltagarna tyckte om konferensen
 • Var lyhörda och låt deltagarna få möjligheten att påverka
 • Utveckla och förbättra upplägget till nästa gång
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor