Bed & dine

Boka en härlig natt på Gripsholms Värdshus i Mariefred. Med vårt paket Bed & dine får ni alla möjligheter att äta och sova gott på värdshuset, men också tid till att upptäcka och uppleva vårt pittoreska och bildsköna samhälle vid Mälaren.

För att göra er vistelse extra mysig och bekväm rekommenderar vi er att boka badrockar och tofflor under ert besök, det görs i vår onlinebokning i samband med att ni bokar ert weekendpaket.

Om ni bokar bed & dine och reser tillsammans med barn är kostnaden 500:- för övernattning i extrasäng och frukostbuffé . Till barnen beställer ni sedan middagen från värdshusets barnmeny.

Passa även på att besöka vår pittoreska stad eller bege er ut på en skön promenad i Hjorthagen. Varmt välkomna med er bokning!

Detta ingår i paketet:

  • 1-rätters middag i Skänken
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukostbuffé
BOKA PAKET

Måndag–lördag:
Från 1 395 kr per gäst och natt
Erbjudandet gäller tom 27 April

Enkelrumstillägg:
500 kr per person.

Barn 2-12 år:
500 kr övernattning i extrasäng & frukostbuffé

Sov gott i våra dubbelrum

En gastronomisk oas i Mariefred

Skänken

frukost

Gripsholms Slott i Mariefred

Bed & Dine på Gripsholms Bed & Breakfast

Kan ni tänka er att bo i utkanten av Mariefred och ta en välgörande promenad för att inta era måltider har vi även ett prisvärt alternativ till Bed & Dine på Gripsholms Bed & Breakfast. Vårt BnB ligger i ett stort grönområde, omgivet av en vacker trädgård med rustika träd och buskar, ett stenkast från värdshuset.

Mer om Gripsholms BnB
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor