Spabehandlingar – avkopplande erbjudanden i Sörmland

Här hittar ni alla våra avkopplande behandlingar, spapaket och injektionsbehandlingar som vi erbjuder på Gripsholms Spa. Hos oss kan ni koppla av och avnjuta spabehandlingar i form av kroppsbehandlingar, massage, skrubb och kurbad.

Med sitt läge i Sörmland nära Stockholm är Gripsholms Värdshus ett utmärkt alternativ för till exempel en romantisk hotellweekend för två som ni kan förgylla med spabehandlingar.

Vid frågor kontakta Gripsholms Spa på info@gripsholmsspa.com.

Boka behandling

Här möts du av levande ljus och mjuk stämningsmusik.

Njut av en avkopplande behandling tillsammans hos oss.

Här blir du tryggt omhändertagen av erfarna terapeuter.

Gripsholms Spa är belägget på Gripsholms Värdshus i Mariefred.

Kroppsbehandlingar

Kerstin Florians unika kroppsbehandlingar kombinerar traditionella, helande terapiformer med modern lyx för att skapa effektiva och stärkande upplevelser med välbefinnande i fokus. Vid frågor kontakta Gripsholms Spa på info@gripsholmsspa.com.

Ginger Renewal – 60 MIN / 1 050 KR

Ingefära står i centrum i denna kroppsbehandling tillsammans med en speciell massageteknik. Behandlingen inleds med en välgörande kroppsskrubb, därefter utförs en värmande massage med ingefärsolja och varma stenar. Behandlingen avslutas med en hårbottenmassage med varm ingefärsolja som sakta hälls över hårbotten.

Body Firming Detox – 90 MIN / 1 450 KR

Intensiv kroppsbehandling utformad för att förfina och öka hudens fasthet samt medverkar till utrensning och ökad energi. En exklusiv torrborstteknik hjälper till att exfoliera huden och stimulera den lymfatiska dräneringen och cirkulationen. Behandlingen innehåller även en djupgående cellulitmassage med ett aktivt uppstramande serum.

Topp till tå – 90 MIN / 1 450 KR

Behandlingen inleds med en härlig ryggmassage på 30 minuter och därefter en magisk ansiktskur innehållande rengöring, ansiktsmask samt en djuprengörande och cirkulationsstimulerande ansiktsmassage. Här ingår även peeling, en applicering av ett serum eller en ansiktsolja innan du får en ansiktscréme för ditt behov. Sedan en arm- och handmassage med satin lotion och fotmassage med fussbalm.

Magnesium Wellness Treatment – 60 MIN / 1 050 KR • 90 MIN / 1 450 KR

Först en torrborstning av kroppen, därefter ett härligt bad med mineralsalt. Efter badet får du massage med en mineralkräm fullproppad med välgörande mineraler följt av en underbar akupressur av huvud och ansikte. Som avslutning en fotmassage med fussbalm.

Lavender Dream – 90 MIN / 1 450 KR

Innan helkroppsmassage börjar behandlingen med en stärkande helkroppsskrubb. Om du önskar, ingår även hårbottenmassage. Under den avkopplande vilan kan du njuta av en fotmassage med helande stenar som renar din kropp från gifter och skapar balans mellan dina sinnen.

Massage

Kom till Gripsholms Spa och njut av flera olika typer av massage. Här ser ni vilka behandlingar ni kan välja bland. Vid frågor kontakta Gripsholms Spa på info@gripsholmsspa.com.

Ryggbehandling – 60 MIN / 1 050 KR

Här masseras nacke och rygg med ginger oil, som lindrar muskelvärk och kramper. Har också smärtstillande egenskaper och bidrar till att hämma inflammationer.

Bambu Massage – 60 MIN / 1 050 KR • 90 MIN / 1 450 KR

En terapeutisk och holistisk massageupplevelse som ger en djup avslappning och hjälper till med utrensning.

Neroli Blossom Sensory Massage – 90 MIN / 1 450 KR

Ger en djup avslappning med en skön fotmassage aku-flex, en lymfatisk torrborstningsteknik följt av en avslutande meditativ kroppsmassage.

Spikmattemassage – 60 MIN / 1 050 KR

En kraftfull, utrensande behandling som verkligen går på djupet. Här ligger du på spikmatta medan du masseras på händer, fötter samt ansikte och huvud.

Abhyanga – 60 MIN / 1 050 KR • 90 MIN / 1 450 KR

Mjuk helkroppsmassage med varm olja. Inleds med en andningsritual, ansiktsmassage och sedan en schematisk massage över hela kroppen för djup avslappning.

Yogamassage – 90 MIN / 1 450 KR

Helkroppsmassage med assisterad stretching som utförs på madrass på golvet. Mycket välgörande för kropp och sinne och den mest uppskattade massagen.

Ansikte, skrubb & inpackning

Kerstin Florians unika kroppsbehandlingar kombinerar traditionella, helande terapiformer med modern lyx för att skapa effektiva och stärkande upplevelser med välbefinnande i fokus. Vid frågor kontakta Gripsholms Spa på info@gripsholmsspa.com.

Ansiktskur – 60 min / 1 050 kr

Anda
Kuren startar upp med en rogivande meditation följt av en rengörande massage stärkt av den anrika Gua-Sha tekniken. De veganska och ekologiska ANDA-produkterna anpassas och blandas för just dina behov för att ge en spänstig, kraftfull och vacker hy. Du får med dig råd om hur du skapar hudvård som kärleksfull omvårdnad hemma.

Avslappnande kur
Rengörande och skön ansiktskur med en föryngrande massage. Rengöring, peeling , massage, akupressur, återfuktande ansiktsmask samt créme. Medan masken verkar får du en hand- och armmassage och ett svalkande och lindrande liniment på fötterna.

Scrub och massage – 60 min / 1 050 kr

Chamomile
En mild och peelande behandling som passar utmärkt till normal och känslig hy. Får igång cirkulationen i kroppen och ger huden lyster. I behandlingen ingår massage med varm lotion/olja med camomile

Invigorating
En stärkande saltskrubb med Eucalyptus som är rik på mineraler och spårämnen. Stimulerar cirkulationen och gör huden mjuk och len. I behandlingen ingår massage med varm olja.

Spirulinainpackning – 90 min / 1 450 kr

En energigivande inpackning med spirulinaalger ger kroppen viktiga vitaminer, mineraler och proteiner. I behandlingen ingår en scrub av kroppen, en inpackning samt en återfuktande massageapplikation med varm olja.

Fotbehandling

Kom till Gripsholms Spa och njut av flera olika typer av massage. Här ser ni vilka behandlingar ni kan välja bland. Vid frågor kontakta Gripsholms Spa på info@gripsholmsspa.com.

Fotkur de Lux – 60 min / 1 050 kr

En stärkande fotbehandling som hjälper att öka cirkulationen och ge nytt liv åt trötta, ömmade fötter.

Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor