Weekendpaket i Sörmland

På Gripsholms Värdshus kan du njuta av en lugn vistelse på det anrika värdshuset, koppla av i spaavdelningen och smaka på den goda maten. Mariefred är ett mysigt resmål där du möts du av en härlig atmosfär. Du kan passa på att strosa runt i stadens kvarter eller titta närmare på Gripsholms Slott. Här nedan kan du läsa mer om våra olika paket för din weekendresa.

weekend-mariefred
weekendpaket

SOMMAR LOGI

Söndag-torsdag; Dubbelrum 1500kr 
( Frukost & Logi )

ROMANTIKPAKET

Komplettera din vistelse med ett Romantikpaket; morgonrockar, badtofflor en halvflaska champagne, fruktfat och choklad praliner. Pris 625 kronor.

Värdshusvistelse

Välkommen till en vardag med mys framför brasan, en god middag och kanske en kvällspromenad runt det upplysta Gripsholms Slott.På morgonen efter är frukosten avnjuten lagom tills de små inspirerande butikerna i Mariefred öppnar.

Från 1595 kronor per person

Läs mer om vår värdshusvistelse

gripsholm-svit

Skänkenweekend

Koppla av efter helgen? Nu erbjuder vi även ett weekendpaket söndag - måndag.

995 kronor per person

Läs mer om vår Skänkenweekend

afterwork-mariefred
weekendpaket_dubbelrum

Romantisk weekend

Ta med dig den du älskar och bryr dig om för att uppleva en romantisk weekend hos oss. Njut av morgonrockar, badtofflor champagne, frukt & choklad praliner samt lyxiga Molton Brown produkter.

Från 4485 kronor för 2 personer Mer om vår romantiska weekend

 
weekend-gripsholm-sörmland

Värdshusweekend

Upplev en avkopplande helg i pittoreska Mariefred. Njut av en generös afternoon tea-buffé, koppla av på rummet eller ta en promenad i de mysiga gamla kvarteren innan det är dags för kvällens fyrarätters middag.

Från 1895 kronor per person

Läs mer om vår värdshusweekend

Smaka på Sörmland

I alla våra weekendpaket ingår en tre alt fyra-rätters middag. Lägg till vårt "Smaka på Sörmland"-paket så uppgraderar ni er meny till sex alt sju-rätters för 350-450 kr per person.

Weekend deluxe

Boka ​ett weekendpaket där allt ingår! Ni checkar in på rummet till champagne, frukt och choklad innan afternoon tea. Kvällen börjar med en fördrink följt av en 7-rätters middag med vinpaket. Sedan sover ni gott i våra sköna sängar innan ni vaknar upp till en härlig frukost på söndagsmorgonen.

Från 3095 kronor per person

sörmland-hotell-mariefred

Spaweekend

Koppla av och umgås i en rogivande atmosfär. Njut av välgörande behandlingar och bad.

Från 2795 kronor per person 

Läs mer om våra spapaket

Golfweekend

Spela på Gripsholms GK's utmanande 18-hålsbana, som ligger endast fem minuters promenadväg från värdshuset. På kvällen intar ni en läcker middag på vår trädgårdsrestaurang och njuter av den magnifika utsikten mot slottet.

Från 1895 kronor per person

Läs mer om vår golfweekend

 
golf-weekend

Långweekend

Kom på en fredag och stanna hela helgen! God mat ingår i paketet och ni får gott om tid att upptäckta trevliga Mariefred. 

Från 3195 kronor per person. Ett weekendpaket för er som verkligen vill njuta!

Läs mer om vår långweekend

 
weekend-champagne