lounge-bastu-spa

Koppla av i vår relaxavdelning

I källarvalven från 1300-talet ligger vår relaxavdelning mitt i Mariefred. Här kan du njuta av behandlingar, bada bastu och slappa i loungen efter din massage. Vi erbjuder allt från kortare behandlingar på 20 minuter till långa lyxbehandlingar på 2,5 timme. Koppla gärna av efter din behandling tillsammans med ett glas vin. För en fulländad upplevelse rekommenderar vi att ni övernattar och njuter i vårt hotell. Till oss är ni varmt välkomna mitt i veckan eller över helgen. Här på hemsidan hittar ni alltid aktuella erbjudanden från vår relaxavdelning.

Behandlingsmeny >>

Exklusiva spa- och behandlingsprodukter

Njut av en avslappnande massage. Vi arbetar med Kerstin Florians produkter för vård av ansikte och kropp. Vår klassiska massage ger dig en djupgående behandling och för dig som söker massage som är avstressande, mjuk och lugnande finns spamassage. Välkommen att kontakta oss för mer information om vårt spa i Sörmland! 

Behandlingsmeny >>

spa-produkter
spa-ansiktsbehandling
dubbelrumnyrenoverat

​Njut över helgen

Vill du koppla av över helgen rekommenderar vi att ni kommer till oss över en weekend för att njuta av behandlingar och god mat. Hos oss bor ni skönt i vårt fina värdshus i vackra Sörmland.