Fira jul på Gripsholms Värdshus

Här kan ni fira en lugn och avslappnande jul med en rogivande vy över den frusna Mälaren och den nyfallna snön på Gripsholms Slott Anno 1537. Inne på värdshuset möts ni av vackert dukade bord fyllda med julens delikatesser. Julgranen glittrar och julmusiken spelar svagt i bakgrunden. I det Smockska rummets milda dunkel välkomnas ni av den stora öppna spisen. Luften är fylld av doften från vår kryddiga äppelmust och tända stearinljus. Välkomna till Gripsholms Värdshus för ert bästa och mesta julfirande på länge. Vi tar hand om er – ni tar hand om varandra.

Boka julvistelse, julbord och julcatering via telefon 0159-347 50 ​eller mail. Observera att det inte går att boka online.

Julbord

En stark tradition och anrika recept lägger grunden för våra julbord. Här dukar vi upp ett klassiskt julbord med ​allt som hör julen till. Välkommen!

Till bords

Julcatering

Till alla er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande vill vi rekommendera vår julbordscatering. Ni hämtar julcateringen på ​någon av våra anläggningar och njuter sedan av ett dignande julbord i lugn och ro.

Julbord hemma

Julweekend på Gripsholms Värdshus

Julafton 24/12

Låt oss bjuda er på en magisk julvistelse här på Gripsholms Värdshus i Mariefred. Vistelsen inkluderar lunch, eftermiddagsfika, julbord med glögg, övernattning och en härlig frukostbuffé.

Fira jul i Mariefred

Gripsholms Värdhus i Mariefred

Gripsholms Värdshus i Mariefred är ett trivsamt värdshus intill Mälaren med vacker utsikt över ​sjön och Gripsholms slott. Här upplever du personlighet och omtanke i historisk miljö.

Kontakt och bokning: 
Tel: 0159-347 50
Mail: info@gripsholms-vardshus.se

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor