vigsel

Bröllop i Sörmland 

Vill ni ordna med bröllop i Sörmland så är kanske vackra Gripsholms Värdshus i Mariefred platsen för er? Här har många brudpar gift sig i en romantisk miljö och därefter hållit festen på vårt anrika värdshus. Välkomna att planera ert bröllop i Sörmland!

Bröllopsplanering inför giftermålet

Här hos oss är ​Beatrice Ekstrand ansvarig för planering av fest och bröllop. Kontakta henne via mail så ger hon råd och tips inför er stora dag! Hon hjälper er med allt från lokal och bröllopssal till mat och festarrangemang.

Vår fotograf Johanna tar gärna bilderna på den stora dagen & vår kommunikationsbyrå Ingre&Ingre hjälper gärna till med inbjudningar och tackkort. Vi är också vana vid att ordna transporter med båt, helikopter, engelsk taxi eller häst och vagn.

Välkommen med er bokning så ser vi till att er vigsel blir precis som ni önskar. Ring oss, så berättar vi mer! Tel 0159-347 50

                                                 

Gripsholms-Vardshus-Mariefred
Catering Mariefred
gripsholms-vardshus-fest

Bröllop och fest i Mariefred

I småstadsidyllen Mariefred har vi allt för det fulländade bröllopet - den vackra kyrkan från 1624 och Sveriges äldsta värdshus med vackra salonger, romantiska rum och sviter. Dessutom är staden vackert belägen och här ståtar också Gripsholms Slott. Lägg där till vårt prisbelönta kök där du själv gärna får vara med och skapa menyn. 

Här har vi också ordnat med storslagna fester för födelsedagsfirare och andra som önskat samla sina vänner. 

Vårt stora festpaket i Sörmlands småstadsidyll

  • Blomsterdekoration i matsalen
  • Tre sorters snittar med 1 glas mousserande
  • Förrätt med 1 glas vin
  • Varmrätt med 1 ½ glas vin
  • Dessert med 1 glas dessertvin
  • Kaffe och 3 cl avec
  • Tårta och Vickning
  • Logi inkl. frukostbuffé 

I paketet ingår även övernattning med provätning av festmeny för värdparet vid ett förbestämt datum.

Pris 2550 kr/person. 

Välkommen att boka er fest eller ert bröllop i Sörmland! 

Under perioden 5 maj till 23 september 2018 kan inte ​hela anläggningen abonneras (undantag kan göras vid specialarrangemang).

bröllop-fest-mariefred
Gripsholms Bed & Breakfast

Boende för gästerna

För fest- och bröllopsgäster finns även möjlighet att övernatta på Gripsholms Bed & Breakfast, som inryms i den gamla stallgården med utsikt över Gripsholms Slott. Här finns 23 rum i trevlig stil. Alla rum är utrustade med handfat och dubbelsäng, där vissa rum har extrasäng. Kontakta oss på 0159-72 92 00 för mer information, eller besök Gripsholms Bed & Breakfasts hemsida här.


Bedandbreakfast_gripsholm
dubbelrumtopfloor