Before Work Företagsfrukost

PAX-paket

Vårt PAX-paket är ett riktigt familjeäventyr. Inled vistelsen med eftermiddagsfika på ankomstdagen och följ sedan bröderna Alrik och Viggo i kampen mot mörka krafter i ljudvandringen baserad på bokserien PAX. Vid incheckning får ni en PAX-karta som gör det enkelt att följa deras fotsteg. Bara en kort promenad från värdshuset hittar ni första etappen på kartan. Boka en äventyrlig vistelse hos oss på Gripsholms Värdshus i händelsernas centrum Mariefred.

Boka på 0159-347 50 eller info@gripsholms-vardshus.se

Vistelsen inkluderar

  • PAX-karta vid ankomst
  • Målarbok, pennor och vattenflaska
  • Information om ljudvandringen i Mariefred
  • Eftermiddagsfika vid ankomst kl 15.00 
  • 2-rätters middag (varmrätt och dessert)
  • Logi med extrasäng
  • Frukostbuffé 

Mån​–fred. 1595 kr/person, lörd.1895 kr/person i delat dubbelrum. Barn 1–7 år har 75% rabatt, barn 8–14 år 50% rabatt.

Weekend Mariefred

​2-rätters middag

Under er vistelse får ni en smakfull varmrätt och en söt dessert, en fröjd ​för alla sinnen.

Logi & frukost

Under natten sover ni gott i våra sköna sängar och vaknar upp till en härlig frukostbuffé.​

 

mariefred-sörmland-weekend

Ljudvandringen

För att ta del av ljudvandringen behöver du ha en iPhone 5 eller senare modell. Du behöver även ladda ner appen Guidly, som finns i App Store. ​Guidly ​behöver ungefär 150 MB utrymme i din telefon. Kartan till ljudvandringen får du vid incheckning, den finns dock att ladda ner redan nu. 

Ladda hem kartan >>

kväll
månsken äventyr PAX-böcker hotell Mariefred weekend

Om PAX-böckerna

Den kända bokserien PAX utspelar sig i Mariefred. I ett fantastiskt äventyr får vi följa bröderna Alrik och Viggo när de kämpar mot mörka krafter för att skydda det magiska biblioteket som finns under kyrkan. Porten till det magiska biblioteket finns i villan Sjöporten som är ett av hotellrummen som tillhör Gripsholms Värdshus. Ni kan även köpa eller låna paxböckerna under er vistelse hos oss i receptionen.

pax_hus

Sjöporten

I PAX-böckerna bor Estrid och Magnar, väktarna av det magiska biblioteket, i Sjöporten. I böckerna får vi veta att den hemliga ingången till det magiska biblioteket finns i Sjöportens källarvalv. Bli en del av äventyret och bo i en av Mariefreds mest historiska platser både i verkligheten och i fantasin. Sjöporten kostar 1500 kr extra/natt. 

Läs mer om Sjöporten här >>