Boka in en härlig spabehandling

Läs mer  >>
gripsholm_mariefred_spa
weekend-uteservering-gripsholms-värdshus60x60

Pittoreskt hotell i Mariefred

Gripsholms Värdshus är ett hotell i Mariefred i Strängnäs kommun. Hotellet ligger i närheten av Gripsholms Slott och har en närhet till Stockholm och Södertälje. Här kan du som hotellgäst checka in under dagen eller kvällen och morgonen därpå njuter du av en god frukostbuffé. Som hotellgäst väljer du att spendera din vistelse i något av våra 46 hotellrum. Två är handikappanpassade och alla rum är inredda med en egen stil. Du väljer mellan vackra sviter med jacuzzi och kakelugn i badrummet, romantiska hotellrum med takbjälkar eller något av våra fina standardrum.

Välkommen med din hotellbokning till oss!

icon-letter

Presentkort

Överraska någon du tycker om med ett presentkort. En garanterat uppskattad present! Köp presentkort >> 

vår
weekend-strängnäs-gustav

Sov gott

På alla våra rum sover du gott i Hästens sängar under lyxigt duntäcke. Som standard finns TV, telefon, safety box, byxpress, golvvärme i badrummet samt badkar i dom flesta rummen. ​Här har ni utsikt mot antingen Mariefreds pittoreska gator, kyrkan eller Gripsholms Slott.

Antal rum: 48 st
Varav sviter: 16 st
Antal bäddar: 91 st

Frukostbuffé

I alla rumspriser ingår en välsmakande frukostbuffé som serveras:
Måndag-fredag 07.00-09.30.
Lördag-söndag 08.00-10.30.

Romantiktillägg

Njut lite extra när du bor på hotell i Mariefred. ​Komplettera din vistelse med vårt Romantikpaket; morgonrockar, badtofflor en halv flaska mousserande, fruktfat och choklad praliner. Pris 425 kronor.

dubbelrum
sörmland-hotell
gripsholms-slott-historia


Mariefred är en vacker stad och Gripsholms Värdshus är Sveriges äldsta värdshus. När du bor på hotellet i Mariefred kan du kombinera din hotellvistelse med ett besök i den pittoreska staden eller kanske med ett besök på Gripsholms Slott? 

Gripsholms Bed & Breakfast

Långliggare

Kanske behöver du boende under en längre period? Vi tar gärna emot långliggare på vår anläggning Gripsholms Bed & Breakfast, som inryms i den gamla stallgården med utsikt över Gripsholms Slott. Välkommen att kontakta vår bokning på 0159-72 92 00.

Besök Gripsholms Bed & Breakfast här >>

bluedoubleroom