golfweekend
golfweekend-övernattning
golf-session

Golfweekend i Mariefred

Ta med dina golfklubbor och kom till Mariefred i Sörmland för en golfweekend. Med promenadavstånd till golfbanan från Gripsholms Värdshus är det här en golfupplevelse utöver det vanliga. Golfbanan som drivs av Gripsholms GK är en utmanande 18-hålsbana som ligger fint belägen i utkanten av Mariefred.

Vi rekommenderar att ni kommer så att in hinner med ett besök i pittoreska Mariefred innan ni checkar in hos oss. Här kan ni kika i små butiker och njuta av den härliga atmosfären. På värdshuset börjar vistelsen med en middag innan ni njuter av ert boende på våra fina hotellrum. Dagen därpå är det dags att utöva sport efter den dignande frukostbuffén. Snöra på golfskorna och bege er till den närbelägna golfbanan och spela golf under dagen. Helgen innehåller helt enkelt allt för att ni ska få en minnesvärd golfweekend. 

Mariefreds läge gör det lätt att ta sig till oss från Stockholm. Den lilla staden ligger vacker i närheten av Gripsholms Slott och från värdshusets matsalar kan du blicka ut över vattnet och slottet. Golfbanan ligger bara fem minuters promenad från värdshuset vilket göra att du får tid för både golfen och de vackra miljöerna.

Välkomna ​på slottsgolf i vår vackra småstad! Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor som rör er golfweekend.

Starttider bokas via golfklubben på telefonnummer 0159-35 00 50 eller via deras hemsida www.gripsholmsgk.se.

 

de_luxe4_liten
icon-letter

Presentkort

Överraska någon du tycker om med ett presentkort. En garanterat uppskattad present! Köp presentkort >> 

vår

Golfweekend (Måndag -Söndag)

Vår klassiska golfweekend låter er ladda ordentligt innan det är dags för golfen dagen efter ankomst. Njut av en härlig 3-rätters middag efter en fördrink. Därefter sover ni gott i våra sköna sängar. Vill ni kan ni förstås välja att spela golf samma dag som ni anländer istället.

• Drink 
• 3-rätters middag 
• Övernattning 
• Frukostbuffé 
• En dags greenfee på Gripsholms GK 
(Ni bokar själva tid för golf och vår en voucher av oss för greenfee)

Pris

3 990 kr för 2 personer i standardrum 
2 320 kr för en person i enkelrum