Hotell vid Mälaren och Gripsholms Slott

Gripsholms Värdshus är ett mysigt hotell i Mariefred i Sörmland med utsikt över Mälaren och kungliga Gripsholms Slott. Hotellet ligger nära Stockholm, Södertälje och Strängnäs – vilket gör det enkelt att ta sig hit. Här kan ni som hotellgäster checka in under dagen eller kvällen och morgonen därpå njuter ni av en god frukostbuffé.

Inför ert besök

Vackra hotellrum i Mariefred

Som hotellgäster spenderar ni er weekend i något av våra vackert inredda hotellrum. Några av dem är även anpassade för våra gäster med funktionsvariation och alla rum är inredda med en egen unik stil. Ni kan välja att spendera er hotellweekend i bekväma rum, vackra sviter med jacuzzi eller romantiska hotellrum med takbjälkar. Välkomna med er hotellbokning till oss!

Se våra rum

Gripsholms Värdshus – ett hotell för avkoppling och umgänge

“Som hotellchef på Gripsholms Värdshus i Mariefred är min främsta prioritet att personal och gäster ska trivas och må bra. När vi har medarbetare som mår bra, levererar vi också bra service till våra gäster vilket är en grundpelare i det goda värdskapet. På Gripsholms Värdshus behandlar vi alla våra gäster som om de vore en av oss, en i familjen.

Det bästa med att arbeta som hotellchef på värdshuset är alla givande möten med nya människor, men också de återkommande gästerna som gång på gång bekräftar det vi arbetar för – att skapa en plats för avkoppling och umgänge dit man längtar tillbaka.”

– Mikaela Lie, hotellchef Gripsholms Värdshus

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor