Spabehandlingar – avkopplande erbjudanden i Sörmland

Här hittar ni alla våra avkopplande behandlingar och spapaket som vi erbjuder i vår relaxavdelning på Gripsholms Värdshus. Hos oss kan ni koppla av och avnjuta spabehandlingar i form av kroppsbehandlingar, massage, skrubb och kurbad. Med sitt läge i Sörmland nära Stockholm är Gripsholms Värdshus ett utmärkt alternativ för till exempel en romantisk hotellweekend för två som ni kan förgylla med spabehandlingar.

Stora lyxkuren

I denna lyxiga kur ingår kroppsskrubb, kurbad, massage och ansiktskur samt även ett glas champagne.

Pris 2 350 kr för 140 minuter

Kombo

Kombinera din egen behandling med två av följande:
​Massage, skrubb, ansiktskur eller kurbad (2 x 25 min).

Pris 900 kr 50 min

Spapärlans topp till tå

Bli ompysslad från topp till tå med en helkroppsmassage och ansiktskur.

Pris 1 200 kr för 80 minuter

Spa-ritual

Utför din egen sparitual, vi ger dig exklusiva produkter från Kerstin Florian där du bland annat lägger en ansiktsmask, skrubbar och revitaliserar kroppen med återfuktande Lavender Body Spray.

Pris 375 kr per person

Ansiktskur

Låt ditt ansikte få lite extra uppmärksamhet med rengöring, peeling, ansiktsmask, ansiktsmassage och akupressur.

Pris 500 kr för 20 minuter, 900 kr för 50 minuter

Kombo

Kombinera din egen behandling med två av följande:
​Massage, skrubb, ansiktskur eller kurbad (2 x 25 min).

Pris 900 kr 50 min

Kroppsbehandlingar

Kerstin Florians unika kroppsbehandlingar kombinerar traditionella, helande terapiformer med modern lyx för att skapa effektiva och stärkande upplevelser med välbefinnande i fokus.

En värmande och cirkulationsökande behandling som startar med kroppspeeling med turkiskt mineralsalt och efter det helkroppsmassage med varm ingefärsolja och varma helande stenar. Behandlingen avslutas med hårbottenmassage och varm ingefärsolja.

En återställande europeisk behandling med äkta Moor Mud lera som rengör, mjukgör och ger nytt liv åt trötta muskler och grå hy. Under tiden du ligger inpackad får du njuta av en ansiktskur.

En lyxig behandling där du själv väljer aromaolja. Behandlingen lindrar muskelspänningar, verkar utrensande och återfuktar samt ger näring åt kroppen. Under inpackningen får du njuta av en ansiktskur.

Njut tillsammans

Att koppla bort vardagen för en stund med en avslappande spabehandling blir bättre om man gör det tillsammans. Ta med din vän eller partner på en mysig spabehandling för två.

Medan en av er njuter av ett välgörande kurbad med ett glas mousserande vin får den andra en massage eller ansiktskur, sedan byts ni av.

Massage

Välj och njut av någon av våra välgörande massagebehandlingar. Lös upp ömma och spända muskler med en klassisk djupgående massage eller koppla bort vardagens stress och bekymmer med vår avslappnande spamassage med aromaolja, valet är ditt.

Magnesium är en avgörande mineral när det kommer till att främja kroppens energi; sömn, cirkulation och musklernas funktion. Helt enkelt kroppens välbefinnande. Denna närande behandling, med magnesiumets kraftfulla egenskaper, främjar kroppens avgiftningsprocess och kan höja de oftast låga nivåerna av mineraler. Varma kompresser med mineraler höjer den terapeutiska upplevelsen.

Mjuk massage med aromaolja som ökar välbefinnandet.

Skrubb & kurbad

Mineral wellness soak

Upplev välbefinnande med dessa koncentrerade och kraftfulla Sydafrikanska salter. Utrensande, mineraliserande och muskelavslappnande bad.

Örtbad

Örtbad rikt på kraftfulla växtextrakt och är välkända för sina lugnande och helande egenskaper.

Turkish body scrub

En stärkande saltskrubb med Eucalyptus som är rik på mineraler. Stimulerar cirkulationen och gör huden mjuk och len.

Chamomile body scrub

En mild och peelande behandling som passar utmärkt till normal och känslig hy.

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor