Månadens spabehandling

Varje månad har vi specialpris på en behandling. 

Erbjudanden >>
gripsholm_mariefred_spa

Spa Sörmland - Mariefred

I källarvalven från 1300-talet ligger vårt toppmoderna spa mitt i Mariefred. Här kan du njuta av behandlingar och slappa i loungen efter din massage. Vi erbjuder allt från kortare behandlingar på 20 minuter till långa lyxbehandlingar på 2,5 timme. Koppla gärna av efter din behandling tillsammans med ett glas vin. För en fulländad upplevelse rekommenderar vi att ni övernattar och njuter i vårt lyxiga hotell. Till oss är ni varmt välkomna mitt i veckan eller över helgen. Här på hemsidan hittar ni alltid aktuella erbjudanden från vår spaavdelning.

Behandlingsmeny >>

konferenser-mariefred

Dagspa delux 

Badentré, 50 min spabehandling (välj fritt mellan alla våra 50 min behandlingar)​ samt tvårätters lunch som serveras i restaurangen.
Pris: mån-torsdag 995 kr per person, fre-sön 1195 kr per person.


DAGSPA FÖR GRUPP 695 kr / person

Dagspa, dagens lunch som serveras i restaurangen samt 20 min spabehandling.
Kan bokas för grupper från 6 pers och uppåt.

SÖNDAGSSPA

1395 kr per person inkl. 50 min behandling och brunch (serveras söndagar kl 12-15 till och med den 14 juni. Under sommaren gör vi ett uppehåll och börjar återigen med vår brunch den 6 september.)​Njut över helgen

Vill du koppla av på ett spa i Sörmland över helgen rekommenderar vi att ni kommer till oss över en weekend för att njuta av behandlingar och god mat. Hos oss bor ni skönt i vårt fina värdshus i vackra Sörmland. 

Våra andra anläggningar

Vi har även två andra fina anläggningar dit ni kan komma för att njuta av våra span. På Dufweholms Herrgård och Södertuna Slott finns både spaavdelningar och möjlighet att övernatta fint. 

Se samtliga våra spapaket >>

spaweekend
Exklusiva spa- och behandlingsprodukter

Avnjut några av våra avslappnande massager. Vi arbetar med Kerstin Florians produkter för vård av ansikte och kropp. Vår klassiska massage ger dig en djupgående behandling och för dig som söker massage som är avstressande, mjuk och lugnande finns Spamassage samt Avslappningsmassage. Välkommen att kontakta oss för mer information om vårt spa i Sörmland! 

Behandlingsmeny >>

spa-produkter
spa-ansiktsbehandling