Boka in en härlig spabehandling

Läs mer  >>
gripsholm_mariefred_spa

Spa Sörmland - Mariefred

I källarvalven från 1300-talet ligger vårt toppmoderna spa mitt i Mariefred. Här kan du njuta av behandlingar och slappa i loungen efter din massage. Vi erbjuder allt från kortare behandlingar på 20 minuter till långa lyxbehandlingar på 2,5 timme. Koppla gärna av efter din behandling tillsammans med ett glas vin. För en fulländad upplevelse rekommenderar vi att ni övernattar och njuter i vårt lyxiga hotell. Till oss är ni varmt välkomna mitt i veckan eller över helgen. Här på hemsidan hittar ni alltid aktuella erbjudanden från vår spaavdelning.

Behandlingsmeny >>

konferenser-mariefred

Relaxen på värdshuset

Dagspa – 100:-/person (inkluderar badrock och handduk)
Dagspa med SPA-ritual – ​375:-
SPA-ritual (för boende gäster) – 325:-

 

SPA-RITUAL

Varmt välkomna att boka en härlig dag med SPA-ritual på ​Gripsholms Värdshus. Gör din egen sparitual, vi ger dig exklusiva produkter från Kerstin Florian där du bland annat lägger en ansiktsmask, skrubbar och revitaliserar kroppen med återfuktande Lavender Body Spray. Varför inte boka nästa tjejkväll hos oss?

Pris ​375:-/person, boka på 0159-347 50

Exklusiva spa- och behandlingsprodukter

Njut av en avslappnande massage. Vi arbetar med Kerstin Florians produkter för vård av ansikte och kropp. Vår klassiska massage ger dig en djupgående behandling och för dig som söker massage som är avstressande, mjuk och lugnande finns spamassage. Välkommen att kontakta oss för mer information om vårt spa i Sörmland! 

Behandlingsmeny >>

spa-produkter
spa-ansiktsbehandling
spaweekend

​Njut över helgen

Vill du koppla av på ett spa i Sörmland över helgen rekommenderar vi att ni kommer till oss över en weekend för att njuta av behandlingar och god mat. Hos oss bor ni skönt i vårt fina värdshus i vackra Sörmland.