Spa-upplevelser och relax i Sörmland

Välkomna till en avslappnande relax på Gripsholms Värdshus i småstadsidyllen Mariefred. Gripsholms Värdshus ligger i Sörmland nära Södertälje, Eskilstuna, Västerås och Enköping. I källarvalven från 1300-talet hittar ni vår relax där ni kan bada bastu och slappna av i loungen efter någon av våra avslappnande behandlingar. Varför inte boka en romantisk weekend i Sörmland med övernattning i vårt mysigt inredda hotell för att sedan njuta av ett avkopplande besök i vår relaxavdelning?

Välgörande spabehandlingar

Exklusiva spa- och behandlingsprodukter

På Gripsholms Värdshus arbetar vi med Kerstin Florians exklusiva spa- och behandlingsprodukter för vård av ansikte och kropp. I vår behandlingsmeny där produkterna används hittar ni bland annat vår klassiska massage för en djupgående behandling som löser upp spända och ömma muskler. För er som söker en mjuk och avstressande behandling erbjuder vi bland annat spamassage. Vi erbjuder allt från kortare behandlingar på 20 minuter till långa lyxbehandlingar på 2,5 timme. Välkommen att kontakta oss för mer information om våra spa-erbjudanden i Sörmland.

Hotellweekend med spa-stämning

Vill ni koppla av över helgen rekommenderar vi att ni bokar en hotellweekend med spa-känsla där ni har gott om tid för att njuta av behandlingar och god mat från vårt välrenommerade kök. Hos oss övernattar ni sedan skönt i vårt mysigt inredda värdshus i vackra Sörmland. Kontakta oss med era önskemål, vi hjälper er gärna!

Weekendpaket
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor