weekend-gripsholm_bw
weekend-uteservering-gripsholms-värdshus12x6

PÅSKEN 2017

Varmt välkomna att fira påsken hos oss på Gripsholms Värdshus i Mariefred. Här möts ni av ett härligt påskbord och bra erbjudanden på weekendpaket. Se också till att få tid till de vackra omgivningarna. 

söndagsbrunch

Påskbuffé

Kom och koppla av vid vårt dignande påskbord som står uppdukat påskafton & påskdagen.
Pris 425 ​kr per person. Pris för barn: 25 kr per år för barn upp till 14 år.

PÅSKCATERING

Slipp matstressen kring påsk och låt oss laga ert påskbord. Priset för vår påskbordscatering är 395 ​kr per person. Pris för barn: 25 kr per år för barn upp till 14 år.

LYXIG LÅNGFREDAG

Erbjudande

Kom till oss på Långfredagen och njut av en härlig Afternoon Tea. Till kvällen blir ni serverade en fördrink följt av en fyrarätters middag. Sov sedan gott och vakna upp till vår dignande frukostbuffé.

Pris 1995 kr per person.

Avkopplande Påskafton

På Påskafton ​serveras en välsmakande påskbuffé ​kl. 12.00 och 15.00. 

Erbjudande

Välkommen till värdshuset för att avnjuta vår påskbuffé. ​Till kvällen blir ni serverade en fördrink ​och får sedan slå er ner och njuta av en ​fyrarätters middag. Matsalen öppnar kl. 19.00. ​Efter en god natts sömn ​avslutas vistelsen ​med vår frukostbuffé. Pris 1995 kr per person.

barnveckor_liten

Påskdagen

På påskdagen serveras en härlig påskbuffé​ mellan kl. 13.00-14.30. Buffén dukas undan vid kl. 16.00.

gripsholms-entre-vattnet

​Annandag påsk

Erbjudande

Välkomna till värdshuset på annandag påsk och njut av eftermiddagskaffe, följt av en fördrink och en trerätters middag. Efter en god natts sömn vaknar ni upp till vår frukostbuffé.

Pris från 1695 kr per person.