Svenska Kulturpärlor
Boka online
Presentkort

MAT & DRYCK


Gripsholms Värdshus Hotell & Konferens har som ambition att göra ett fortsatt långsiktigt avtryck på den gastronomiska kartan med mat, dryck, service och miljö. Kökets målsättning har länge varit att servera en lokalt återspeglad meny, utan krusiduller men med största omsorg tagen när det gäller valet av råvarornas kvalitet och specifika smak.

Med rötterna i tidigare sekler och inspiration av några tongivande krögare och gäster skapar köket nya rätter. Maten är säsongsanpassad och man är lyhörd för hur råvarorna är just nu. Det där med just nu är viktigt att känna till, eftersom råvarorna påverkas av yttre förhållanden som om det varit kallt eller regnat mycket. Därför gör köket nya menyer varje vecka för att kunna använda så bra råvaror som möjligt, allt utifrån ett ekologiskt perspektiv.

I vår matsal, med plats för upp till 90 personer, njuter du av menyer som speglar det svenska kökets variationer och mångfald, med ett ekologiskt tänk och medvetenhet och I en av Värdshusets äldre delar ligger vår bakficka Skänken där vi serverar er en blandning av klassisk svensk husmanskost och engelsk inspirerad pubmeny

Sommartid rekommenderar vi den vackra uteterrassen, här kan du avnjuta såväl härlig sommarmat som den underbara utsikten över Gripsholms Slott.


 

Catering

Är du i behov av catering i Mariefred eller egentligen catering var som helst? Hos oss är ingenting omöjligt! Catering från Svenska Kulturpärlor sker helt efter era önskemål. Vi hjälper till att ta fram menyer för 2-1000 kuvert. Låt oss ta hand om er så ni i lugn och ro kan koncentrera er på att vara värd åt ert sällskap. klicka här och läs mer om hur vi kan hjälpa er med catering>>

 

 

 Öppettider restaurangen:
Mån – Fre          11.30 – 21.00
Lördag               12.00 - 22.00
Söndag              Efter     förfrågan 
Öppettider Skänken
Mån - Fre  11.30 - 21.00
Lör & Sön  12.00 - 21.00
(Köket stänger klockan 21.00)

~ VÅRA MENYER ~