Aktiviteter

För att krydda er konferens och skapa teamkänsla har vi tagit fram ett antal konferensaktiviteter som ni kan välja på. Självklart kan vi även skräddarsy en aktivitet utifrån just era behov. 

Några av våra aktiviteter förutsätter att man arbetar aktivt med kroppen och andra är lugnare där hjärnan och smaklökarna får stå i centrum. Välkommen att kontakta oss för pris!

jugenshuset
matlagningskurs-gripholmskök

Matlagningskurs i vårt stora aktivitetskökt

Passa på att utöka era matkunskaper i köket där Svenska Kocklandslaget huserat. Ni klär om till hotellets kockrockar och förkläde. Tillsammans med er kock går ni igenom recepten och råvarorna till kvällens meny. Därefter delas ni in i olika grupper, som får tillaga varsin rätt.

När maten är färdiglagad byter ni om och sätter er till bords i vår matsal och får er middag serverad. Varje rätt presenteras och gruppdeltagarna får berätta om hur de gjorde för att lyckas med sina rätter. Matlagningskursen tar ca 2 - 2,5 timmar. 

Minimidebitering är 10 personer, max antal 24 personer. I priset ingår lån av förkläde samt en receptsamling på kvällens middag.

Det finns även möjlighet att köpa specialdesignade kockrockar med sitt eget namn broderat på framsidan av rocken. Observera att en beställning av de specialdesignade kockrockarna måste ske senast 18 dagar i förväg. Kostnad per rock är 450 kr.

Bokningsförfrågan

Vinprovning

Kärlek börjar med nyfikenhet, en udda druva från ett övergivet berg, en duktig vinmakare eller en Pinot Noir. För oss är vin njutning och spänning. Boka in en vinprovning och låt vår kunniga sommelier ledsaga er in i vinets spännande värld. Som konferensaktivitet erbjuder vi vinprovningar med olika teman och för olika kunskapsnivåer.

Bokningsförfrågan

vinprovning-konferens-mariefred
gripsholm-slott-historia

Gripsholms Slott

Mäktigt, fantasieggande, omslutet av Mälarens vatten höjer sig Gripsholms slottstorn över småstadsidyllen Mariefred. Boka in en exklusiv guidning av slottet under er konferens. Visningen kan anpassas efter något särskilt intresseområde, som till exempel moderna porträtt, 1500-talet, 1700-talet, slottet som försvarsanläggning eller hur man levde på slottet.

Bokningsförfrågan

Historisk stadsvandring

Vår guide tar er med på en spännande vandring genom Mariefreds historia från uppkomsten på 800-talet fram till det ni ser idag. Se fram emot en skön promenad i de vackra gamla kvarteren, en perfekt aktivitet när ni vill ha ett avbrott i konferensen. 

Bokningsförfrågan

mariefred-historia
båt-konferens-aktivitet

R.I.B-båt

Ge er iväg på en R.I.B båtstur – en tur som både väcker intresse och ökar adrenalinet! I varma och säkra sjökläder kommer vi i rask takt att ta oss till Birka. Där gör vi ett kort stopp för att insupa den historiska atmosfären och naturskönheten som karaktäriserar vikingarnas huvudort. Det finns också möjlighet att stanna till vid Grönsöö slott på hemvägen. 

Bokningsförfrågan

Lådbilsbygge

Konferensdeltagarna delas upp i lag och bygger egna lådbilar. Allt material tillhandahålls av aktivitetsledarna. När lådbilen är klar sker en bedömning av utseende, konstruktion och funktion. Därefter körs en tävling mellan konferensdeltagarna som kan bli hur kul som helst, lagen bestämmer vem som skall köra och vilka som skall skjuta på. En kul och annorlunda konferensaktivitet. Tidsåtgång: 1,5 timme. Antal deltagare: från 12 personer och uppåt. 

Bokningsförfrågan

lådbilsbygge-aktivitet-mariefred
anpassande-aktiviteter

Kul-turen

Konferensgästerna delas in i lag, som tävlar mot varandra. Ett antal olika äventyrsuppdrag skall lösas på en viss tid. Målet med aktiviteten är att lösa alla uppgifter med medförande problem och intjäna poäng utan förluster. Tidsåtgång: 2 - 3 timmar (går att korta ner till minimum 1,5 timme). Antal deltagare: från 15 personer och uppåt.

Bokningsförfrågan

Anpassade aktiviteter

Vi anpassar även aktiviteter efter era behov och önskningar. Utöver aktiviteterna ovan kan vi även erbjuda en mängd andra teambuildingaktiviteter, mord & mysterier, fiske med båt i Mälaren, crosscart, lerduveskytte,  kajakpaddling, långfärdsskridskor och mycket mer. Kontakta oss med era önskemål!

Bokningsförfrågan

exklusiv-konferens-sörmland