KONFERENS I SÖRMLAND​ – MARIEFRED

På Gripsholms Värdshus i Mariefred kan vi erbjuda flera olika konferenspaket när ni bokar er konferens hos oss. Vi lyssnar gärna på era önskemål och tar fram konferenspaket som passar er vare sig ni vill stanna i flera nätter eller boka dagspaket för era möten. Vill ni utöka er vistelse och stanna över natten erbjuder vi även förstklassig övernattning i mysiga rum på vårt hotell i herrgårdsmiljö.

Prisvärda paket

Konferens på Gripsholms Värdshus i småstadsidyllen Mariefred

På Gripsholms Värdshus i Mariefred erbjuder vi er en konferensanläggning i historisk miljö. Vårt herrgårdsliknande värdshus ligger vackert beläget med utsikt över Mälaren och Gripsholms Slott. Värdshusets centrala läge i Sörmland nära Södertälje, Strängnäs och Stockholm gör det enkelt att ta sig hit.

Boka konferens

Konferera aktivt till bra pris

Vill ni boka in en längre konferens erbjuder vi goda övernattningsmöjligheter i vårt bekväma konferenshotell i Mariefred. Vi rekommenderar även att ni kombinerar ert event med någon av våra prisvärda och utvecklande konferensaktiviteter. Vi har garanterat en aktivitet som passar just er. Få ert företagsevent att sticka ut med teambuildande upplevelser utöver det vanliga.

Konferensaktiviteter

Konferenslokaler i herrgårdsmiljö

Vårt mysiga värdshus i herrgårdsmiljö har konferenslokaler som passar för ert företags konferens oavsett om ni ska hålla i styrelsemöten, ordna företagsevent med festlig kickoff eller planera det kommande året. Vi har totalt nio konferensrum med olika kapacitet. Vid större konferenser erbjuder vi möjlighet att konferera avskilt i vårt Jugendhus.

 

vackra konferenslokaler
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor