Konferenserbjudande Weekend

​Konferens inklusive testweekend

För att lyckas med en bra konferens behöver man förbereda sig. Därför erbjuder vi konferenser under hela april som inkluderar en förberedelseweekend under januari, februari eller mars. I konferenspriset ingår alltså en weekend för två personer. Ett smart sätt att komma väl förberedd till konferensen!

Välkommen att boka direkt på 08-511 600 40.

Förberedelseweekend

Under er förberedelseweekend får ni möjlighet att besöka våra konferenslokaler, prova en 3-rätters middag, bo i våra rum och vakna utvilade och fulla av idéer till en ordentlig hotellfrukost. Helt enkelt möjlighet att förbereda företagets konferens på bästa sätt. 

Välkommen att boka direkt på 08-511 600 40.

jugendhuset-dagkonferens
Konferenserbjudande Weekend

Erbjudandet

Boka er konferens under april för minst åtta personer på Dufweholms Herrgård, Gripsholms Värdshus eller Södertuna Slott. Avbokas konferensen utgår fullbetalning för weekendpaketet. Erbjudandet är exklusive dryck.

Världshus weekend

Värdshus i Sörmland

Gripsholms Värdshus i Mariefred är ett trivsamt värdshus intill Mälaren med vacker utsikt över sjön och Gripsholms slott. Här upplever du personlighet och omtanke i historisk miljö. Vi har flera restauranger med olika menyer, som alla har rötter i tidigare sekler och inspiration från dagens internationella kokkonst. Här finns 46 rum som alla har sin egen stil och varierar mellan fina standard rum till vackra sviter med jacuzzi och kakelugn i badrummet. ​

Välkommen att boka direkt på 08-511 600 40.

Gripsholms Värdshus

GPS-koordinater: lat 59,2577768 long 17,22332358 

Kyrkogatan 1
647 30 Mariefred
Telefon: 08-511 600 40
Mail: info@gripsholms-vardshus.se
Hemsida: www.gripsholms-vardshus.se