julstämning-mariefred-södertälje

Fira ​jul ​på Gripsholms Värdshus!

Tänk dig Sveriges äldsta värdshus, beläget i Mariefred, en pittoresk småstadsidyll. Det är eftermiddag och skymningen börjar sänka sig. Nyfallen snö täcker taket på pampiga Gripsholms Slott Anno 1537. Du blickar ut över den frusna Mälaren och öppnar värdshusets dörr för att fira en lugn och avkopplande jul. ​Den stora spisen är tänd och​ du inser att detta kan bli den bästa julen på länge!

Boka julvistelse, julbord och julcatering via telefon 0159-347 50 ​eller mail. Observera att det inte går att boka online.

karl_jul

Jul​weekend på Gripsholms Värdshus

Låt oss bjuda er på en magisk julvistelse här på Gripsholms Värdshus i Mariefred. Vistelsen inkluderar lunch, eftermiddagsfika, julbord och glögg, övernattning och en härlig frukostbuffé.

Pris: 3395 kr per person i delat dubbelrum

Läs mer >>
jul-gripsholm

Julbord

En stark tradition och anrika recept lägger grunden för våra julbord. Här dukar vi upp ett klassiskt julbord med ​allt som hör julen till. Välkommen!

Pris från 495 kr.

​Läs mer >>
Julcatering Mariefred

​Julcatering

Till alla er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande vill vi rekommendera vår julbordscatering. Ni hämtar julcateringen på ​någon av våra anläggningar och njuter sedan av ett dignande julbord i lugn och ro.

Pris från 395 kr.

​Läs mer >>

Gripsholms Värdshus i Mariefred

Gripsholms Värdshus i Mariefred är ett trivsamt värdshus intill Mälaren med vacker utsikt över ​sjön och Gripsholms slott. Här upplever du personlighet och omtanke i historisk miljö. 

Kontakt och bokning: 
Tel: 0159-347 50
Mail: info@gripsholms-vardshus.se