julbord

Weekend och konferens i idyllen Mariefred


I pittoreska Mariefred, endast 45 minuter från Stockholm, ligger Gripsholms Värdshus med hänförande utsikt över Gripsholms Slott och Mälaren. Värdshuset fick värdshusprivilegier år 1609 och sedan dess har dörrarna stått öppna och är ett uppskattat val för konferens, weekend, bröllop och fest. Här upplever du personlighet och omtanke i historisk miljö - en vistelse du längtar tillbaka till.

Varmt välkommen önskar familjen Åström med personal!

gripsholm-vinter23
dubbelrumnyrenoverat

Sveriges äldsta värdshus

Gripsholms Värdshus vilar på en klostergrund från 1400-talet, då de tysta munkarna huserade här. Genom århundraden har besökarna varit allt från kungar, gycklare, bönder och andra resande. I dag är Gripsholms Värdshus en plats för sköna nätter och goda middagar. Här har den senaste tekniken förenats med det historiska arvet för att erbjuda gästerna det allra bästa. Gripsholms Värdshus innehåller 46 av Sveriges vackraste rum för alla smaker – kungliga sviter med jacuzzi och kakelugn i badrummet, romantiska, flärdfulla dubbelrum eller rustika etagerum med snedtak och takbjälkar.

julstämning-mariefred-södertälje
Bröllop Mariefred
vigsel
gripsholm-berfore-work

En gastronomisk oas

En vistelse på värdshuset ger möjlighet till många upplevelser, oavsett om du är här i tjänsten eller privat. Under några år i början av 2000-talet tränade det svenska kocklandslaget på Gripsholms Värdshus och köket har idag en ambition att fortsätta göra avtryck på den gastronomiska kartan med mat, dryck och service av högsta kvalitet. 

Läs mer om restaurangernas öppettider >>

Varmt välkommen till oss!

Billig konferens
Jugendhuset-dagkonferens
jul
julmarknad
gripsholms-slott-historia
Kontantfri betalning
vin5
afternoon-tea
Aktiviteter Gripsholms Värdshus
icon-letter

Presentkort

Köp presentkort digitalt och ge bort allt från en middag eller brunch till en afternoon tea eller massage. 
Köp här!

Vardhus-vinter2
julmust-kulturparlor-julbordsfirande

Skänken

I en av värdshusets äldre delar ligger vår bakficka Skänken. Här serverar vi lunch och à la carte.

Till menyn >>

 

skanken-restaurang
karl_svit