Svenska Kulturpärlor
Boka online
Presentkort

FEST & BRÖLLOP


I vår Gustavianska festvåning anordnas ljuvliga bröllop och glada fester.

 

Bröllop

Snövita vinterbröllop, ljuvligt knoppande vårbröllop, blomstrande sommarbröllop eller bombastiska, eldiga höstbröllop... I småstadsidyllen Mariefred har vi allt för det fulländade bröllopet - den vackra kyrkan från 1624 och Sveriges äldsta värdshus, med vackra salonger, romantiska rum och sviter och gastronomiska upplevelser utöver det vanliga.


Här på Gripsholms Värdshus finns alla ingredienser för att skapa en oförglömlig bröllopsfest för stora som små sällskap. Kyrkan ligger endast några risgrynskast från värdshuset, vintertid kan ni vandra från kyrkan till värdshuset i en stämningsfull marshallgång.


Varje fest är unik och vi anpassar oss efter era personliga idéer och önskemål. Hos oss får ni ert bröllop precis som ni vill ha det. 


Innan ert bröllop kan vår kommunikationsbyrå Ingre&Ingre hjälpa till med inbjudningar och tackkort. Låt vår fotograf Johanna, som tagit bilderna här på hemsidan, vara er fotograf på den stora dagen. Vi är vana vid att ordna transporter med båt, helikopter, engelsk taxi eller häst och vagn.


Ring oss, så berättar vi mer! Tel 0159-347 50