Billig konferens
 • instagramdummy1
  Full preppning inför kvällens service och löningshelg! Ikväll är det trubadur i bakfickan Skänken. Kom förbi för en härlig kväll med trevligt sällskap
 • instagramdummy1
  Den 4e och 18e mars har vi nöjet att presentera Peter Jezewski som håller i en en-mansföreställning "40år i rockens tjänst". Boka dina biljetter på www.tickster.com eller ta kontakt med receptionen på 0159-34750 för mer information.
 • instagramdummy1
  Idag bjuder vi alla lunchgäster i Skänken på semla till kaffet! Är det semmeldag så är det! Så långt laget räcker så klart... #☕️🍰
 • instagramdummy1
  Vi byter meny i skänken! Idag är det premiär för vår nya meny, på bilden ser ni två utav förrätterna. Välkomna in och prova!
 • instagramdummy1
  Menybyte, vilken skulle du välja till förrätt? Skrei, blomkål, musslor & mandel eller Kalvbräss, tomat & choklad? 🍴 Tack för bildlån och mat @clarajessika
 • instagramdummy1
  Snötäckt i Mariefred, välkomna in i värmen! ❄️
 • instagramdummy1
  I kväll har vi haft bröllop och brudparet önskade vintertema. Dukningen gick i vitt och silver med inslag av guld och grönt. Utanför matsalen hade vi tänt extra många machaller! Går du eller någon du känner i bröllopstankar? Tveka inte på att kontakta oss, vi hjälper gärna till att göra Er dag oförglömlig 🥂👰🌹❤️ . . .
 • instagramdummy1
  Tack alla ni som kom och firade nyår med oss i går! ✨🥂 Vi serverade en fantastisk 5-rätters middag med väl utvalda viner! Gott nytt år önskar vi!
 • instagramdummy1
  Bea, Julia och Philip tar hand om våra gäster under nyårshelgen och ser till att de får fira in det nya året på bästa sätt! ✨
 • instagramdummy1
  Visste ni att vi serverar á la carte lunch i skänken fram tills den 7/1, sen drar vi igång dagens lunch igen. Idag förbereder vi vår nya förrätt och fina morötter till den vegetariska risotton. Välkomna in, öppet från 12 ❄️☀️❄️

HISTORISKT FÖREDRAG OCH MIDDAG MED PEDER LAMM PÅ GRIPSHOLMS SLOTT, 24 FEBRUARI 16.00

Välkommen till ett historiskt föredrag med Peder Lamm på Gripsholms Slott med efterföljande 3-rätters middag i Kronköket tillagad av Gripsholms Värdshus. 

BORDETS OCH BÄGARENS NÖJEN
Vad åt man på kalas förr i världen? Vad är egentligen en bordsherre, varför har gaffeln fyra tänder och när började vi med tallrikar? Frågorna är många – på Peders Gripsholmsafton får du svaret.

PEDER LAMM
Peder Lamm är känd för sin djupgående kunskap om antikviteter, kulturhistoria och mat. Han har bland annat lett succéprogrammen Antikjakten, Slottsliv och Kockduellen.

HISTORISK MIDDAG
Förrätt
Hummersoppa med hummerstjärt och rostat surdegsbröd

Varmrätt
Smörstekt, späckad anka med snömos, morötter, tryffel och kanelsås

Dessert
Chokladterrin med cognacsmarinerade körsbär och vaniljglass.

FÖREDRAG + MIDDAG 690 KRONOR PER PERSON
Boka biljetter till föredrag och middag här >>

Önskar ni boka övernattning i samband med föredraget och middagen erbjuder vi er 15% rabatt. Kontakta vår bokning på info@gripsholms-vardshus.se eller via 0159-347 50.

Föredrag med Peder Lamm på Gripsholms slott

Historiskt föredrag med Peder Lamm på Gripsholms Slott

Historiskt föredrag och 3-rätters middag på Gripsholms slott

2 för 1 – Vintermys

2 för 1 – Vintermys, ett svårslaget erbjudande!

Before Work

Förena nytta med nöje och håll morgonmötet runt frukostbordet >>

Work@Värdshuset

Ha ditt kontor hos oss! Du som medlem får en mängd förmåner.

Afternoon Tea

Lördagar mellan klockan 14-16. Läs mer här >>