vigsel

Bröllop i Sörmland 

Vill ni ordna med bröllop i Sörmland så är kanske vackra Gripsholms Värdshus i Mariefred platsen för er? Här har många brudpar gift sig i en romantisk miljö och därefter hållit festen på vårt anrika värdshus. Välkomna att planera ert bröllop i Sörmland!

Bröllop i sommar på Gripsholms Värdshus 

På Gripsholms Värdshus i småstadsidyllen Mariefred kan ni gifta er i vacker miljö med utsikt över Gripsholms Slott och Mälaren. Än finns några datum kvar i juni, juli och augusti. Välkommen med er bokning så ser vi till att ert bröllop blir precis som ni önskar.

Juni: 4/6, 11/6, 25/6
Juli: 16/7, 23/7, 30/7
Augusti: 27/8

Kontakta oss på telefon 0159-347 50 så berättar vi mer.

Bröllop och fest i Mariefred

I småstadsidyllen Mariefred har vi allt för det fulländade bröllopet - den vackra kyrkan från 1624 och Sveriges äldsta värdshus med vackra salonger, romantiska rum och sviter. Dessutom är staden vackert belägen och här ståtar också Gripsholms Slott. Lägg där till vårt prisbelönta kök där du själv gärna får vara med och skapa menyn. 

Här har vi också ordnat med storslagna fester för födelsedagsfirare och andra som önskat samla sina vänner. 

bröllop-sörmland-gripsholms-värdshus
Catering Mariefred
gripsholms-vardshus-fest

Bröllopsplanering inför giftermålet

Här hos oss är Sara Marmér ansvarig för planering av fest och bröllop. Kontakta henne på vi mail så ger hon råd och tips inför er stora dag! Hon hjälper er med allt från lokal och bröllopssal till mat och festarrangemang.

Vår fotograf Johanna tar gärna bilderna på den stora dagen & vår kommunikationsbyrå Ingre&Ingre hjälper gärna till med inbjudningar och tackkort.  Vi är också vana vid att ordna transporter med båt, helikopter, engelsk taxi eller häst och vagn. Kom med dina önskemål och vi gör vad vi kan för att uppfylla dem! Ring oss, så berättar vi mer! Tel 0159-347 50

Vårt stora festpaket i Sörmlands småstadsidyll

Blomsterdekoration i matsalen
Tre sorters snittar med 1 glas Champagne
Förrätt med 1 glas vin
Varmrätt med 1 ½ glas vinDessert med 1 glas dessertvin
Kaffe och 3 cl avec
Tårta Vickning
Logi inkl. frukostbuffé 

Boka det stora festpaketet för minst 70 gäster så får ni abonnera hela värdshuset. I paketet ingår även övernattning med provätning av festmeny för värdparet vid ett förbestämt datum.

Pris 2350 kr/person.

Välkommen att boka er fest eller ert bröllop i Sörmland! 

Under perioden 15 maj till 25 september 2016 kan inte ​hela anläggningen abonneras (undantag kan göras vid specialarrangemang).

bröllop-fest-mariefred
Gripsholms Bed & Breakfast

Boende för gästerna

För fest- och bröllopsgäster finns även möjlighet att övernatta på Gripsholms Bed & Breakfast, som inryms i den gamla stallgården med utsikt över Gripsholms Slott. Här finns 23 rum i trevlig stil. Alla rum är utrustade med handfat och dubbelsäng, där vissa rum har extrasäng. Kontakta oss på 0159-72 92 00 för mer information, eller besök Grisholms Bed & Breakfasts hemsida här.


Bedandbreakfast_gripsholm
room_upper_level