festvåning-vigsel-sörmland

Bröllop & Fest 

Här på Gripsholms Värdshus är vi vana vid att anordna fester av alla de slag. Våra miljöer inbjuder till glad och härlig stämning och här anordnas fester året runt. Snövita vinterbröllop, ljuvligt knoppande vårbröllop, blomstrande sommarbröllop och eldiga höstbröllop. 

VINTERBRÖLLOP MED RABATT! 

För många är den största drömmen att gifta sig i glittrande snö. På Gripsholms Värdhus kan den drömmen bli verklighet. Och till alla er som drömt om ett vinterbröllop kan vi nu erbjuda 10 procent i rabatt på alla våra bröllopspaket när ni bokar in ert bröllop att hållas under januari till mars 2015 eller 2016.

VACKER KYRKA OCH FINA MILJÖER

I småstadsidyllen Mariefred har vi allt för det fulländade bröllopet - den vackra kyrkan från 1624 och Sveriges äldsta värdshus med vackra salonger, romantiska rum och sviter. Lägg där till vårt prisbelönta kök där du själv gärna får vara med och skapa menyn. 

bröllop-mariefred
bröllop-sörmland-gripsholms-värdshus
weekend-champagne-viktoria
HÖST

Bröllopsplanering

På Gripsholms Värdshus är Louise Von Bahr ansvarig för planering av fest och bröllop. Kontakta henne på vi mail så ger hon råd och tips inför er stora dag!

Vår fotograf Johanna tar gärna bilderna på den stora dagen & vår kommunikationsbyrå Ingre&Ingre hjälper gärna till med inbjudningar och tackkort.  Vi är också vana vid att ordna transporter med båt, helikopter, engelsk taxi eller häst och vagn. Kom med dina önskemål och vi gör vad vi kan för att uppfylla dem! Ring oss, så berättar vi mer! Tel 0159-347 50

Vårt stora festpaket

Blomsterdekoration i matsalen
Tre sorters snittar med 1 glas Champagne
Förrätt med 1 glas vin
Varmrätt med 1 ½ glas vinDessert med 1 glas dessertvin
Kaffe och 3 cl avec
Tårta Vickning
Logi inkl. frukostbuffé 

Boka det stora festpaketet för minst 70 gäster så får ni abonnera hela Gripsholms Värdshus. I paketet ingår även övernattning med provätning av festmeny för värdparet vid ett förbestämt datum.

Pris 2350 kr/person.

Under perioden 15 maj till 25 september 2016 kan inte Gripsholms Värdshus abonneras (undantag kan göras vid specialarrangemang).

bröllop-fest-mariefred